Chord Gitar Tresno Kehalang Bondo – Justin Liee

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tresno Kehalang Bondo – Justin Liee. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tresno Kehalang Bondo – Justin Liee, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tresno Kehalang Bondo – Justin Liee.

(Intro)       
           
          ..

          
jujur aku nduwe
                
nduwe roso ning dodoku..
           
tulus lan suci..
              
mung kanggo slirahmu..

            
nanging mung tresno
         
ndampingi awakmu
            
sempurno lan mulyo..
              
karepane wong tuomu..

            
aku wong ra nduwe
             [G/B]  
bedo banget karo kowe
                          
uripmu mulyo.. kabeh kabeh ono..

(Chorus)
                      
wis cukup tak simpen roso tresnoku
          
ning njero ati..
        
sampai aku mati
                 
kowe takkan terganti..

         
mergo bondo..
                        
kowe karo aku ra biso menyatu
                              
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

(Int.)    
          

            
nanging mung tresno
         
ndampingi awakmu
            
sempurno lan mulyo..
                
karepane wong tuomu..

            
aku wong ra nduwe
             [G/B]  
bedo banget karo kowe
                          
uripmu mulyo.. kabeh kabeh ono..

(Chorus)
                      
wis cukup tak simpen roso tresnoku 
          
ning njero ati..
        
sampai aku mati
                 
kowe takkan terganti..

         
mergo bondo..
                        
kowe karo aku ra biso menyatu
                              
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

                      
wis cukup tak simpen roso tresnoku 
          
ning njero ati..
        
sampai aku mati
                 
kowe takkan terganti..

         
mergo bondo..
                        
kowe karo aku ra biso menyatu
                              
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..
                     
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

(Outro)    
          



Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo[

(Intro)       
           
          ..

          
jujur aku nduwe
               
nduwe roso ning dodoku..
           
tulus lan suci..
              
mung kanggo slirahmu..

            
nanging mung tresno
        
ndampingi awakmu
            
sempurno lan mulyo..
              
karepane wong tuwomu..

            
aku wong ra nduwe
             [F#/A#] 
bedo banget karo kowe
                         
uripmu mulyo.. kabeh kabeh ono..

(Chorus)
                      
wis cukup tak simpen roso tresnoku
         
ning njero ati..
        
sampai aku mati
                
kowe takkan terganti..

         
mergo bondo..
                      
kowe karo aku ra biso menyatu
                            
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

(Int.)    
          

            
nanging mung tresno
        
ndampingi awakmu
            
sempurno lan mulyo..
                
karepane wong tuomu..

            
aku wong ra nduwe
             [F#/A#] 
bedo banget karo kowe
                         
uripmu mulyo.. kabeh kabeh ono..

(Chorus)
                      
wis cukup tak simpen roso tresnoku 
         
ning njero ati..
        
sampai aku mati
                
kowe takkan terganti..

         
mergo bondo..
                      
kowe karo aku ra biso menyatu
                            
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

                      
wis cukup tak simpen roso tresnoku 
         
ning njero ati..
        
sampai aku mati
                
kowe takkan terganti..

         
mergo bondo..
                      
kowe karo aku ra biso menyatu
                            
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..
                     
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

(Outro)    
          

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tresno Kehalang Bondo – Justin Liee yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tresno Kehalang Bondo – Justin Liee, Lirik Lagu Tresno Kehalang Bondo – Justin Liee, Kunci Gitar Tresno Kehalang Bondo – Justin Liee

Post Your Thoughts