Chord Gitar Tresno Kepenggak Morotuwo – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tresno Kepenggak Morotuwo – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tresno Kepenggak Morotuwo – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tresno Kepenggak Morotuwo – Happy Asmara.

(Intro)       
              

                        
ancik-ancik pucuk eri paribasane..
                        
kabeh panjalukmu wes tak wujudne..
        
tak turuti syarat adatmu
       
tak lampaui panjalukmu
          
mung siji niate ati
                            
pingin pepujan karo sliramu..

                      
bandara seloparang bumi mataram..
                
anggonku mapak tresnomu..
         
sineksen kirab bejanggu
     
nali tresnomu lan aku
       
ning saiki kahanane
                              
pancen bedo tresno kepenggak morotuwo..

(Intro)      
             

(Chorus)
   
mbulan-mbulan gede
      
kandakno marang slirane
                            
wengi iki aku kangen.. kangen slirane..

(Intro)   

   
lintang-lintang panjer
      
wartakno marang slirane
                     
nangis ati iki.. eleng slirane..

            
wuyungku kesendung
    
ora mungkin biso nyambung
                   
tak lalekno.. tak lilakno
       
tak ikhlasno..

(Int.)        
              

                      
bandara seloparang bumi mataram..
                
anggonku mapak tresnomu..
         
sineksen kirab bejanggu
     
nali tresnomu lan aku
       
ning saiki kahanane
                              
pancen bedo tresno kepenggak morotuwo..

(Intro)      
             

(Chorus)
   
mbulan-mbulan gede
      
kandakno marang slirane
                            
wengi iki aku kangen.. kangen slirane..

(Intro)   

   
lintang-lintang panjer
      
wartakno marang slirane
                     
nangis ati iki.. eleng slirane..

            
wuyungku kesendung
    
ora mungkin biso nyambung
                   
tak lalekno.. tak lilakno
       
tak ikhlasno..
                   
tak lalekno.. tak lilakno
       
tak ikhlasno..



Happy Asmara - Tresno Kepenggak Morotuwo[

(Intro)       
              

                        
ancik-ancik pucuk eri paribasane..
                        
kabeh panjalukmu wes tak wujudne..
        
tak turuti syarat adatmu
       
tak lampaui panjalukmu
          
mung siji niate ati
                            
pingin pepujan karo sliramu..

                      
bandara seloparang bumi mataram..
                
anggonku mapak tresnomu..
         
sineksen kirab bejanggu
     
nali tresnomu lan aku
       
ning saiki kahanane
                              
pancen bedo tresno kepenggak morotuwo..

(Intro)      
             

(Chorus)
   
mbulan-mbulan gede
      
kandakno marang slirane
                            
wengi iki aku kangen.. kangen slirane..

(Intro)   

   
lintang-lintang panjer
      
wartakno marang slirane
                     
nangis ati iki.. eleng slirane..

            
wuyungku kesendung
    
ora mungkin biso nyambung
                  
tak lalekno.. tak lilakno
       
tak ikhlasno..

(Int.)        
              

                      
bandara seloparang bumi mataram..
                
anggonku mapak tresnomu..
         
sineksen kirab bejanggu
     
nali tresnomu lan aku
       
ning saiki kahanane
                              
pancen bedo tresno kepenggak morotuwo..

(Intro)      
             

(Chorus)
   
mbulan-mbulan gede
      
kandakno marang slirane
                            
wengi iki aku kangen.. kangen slirane..

(Intro) 
  

   
lintang-lintang panjer
      
wartakno marang slirane
                     
nangis ati iki.. eleng slirane..

            
wuyungku kesendung
    
ora mungkin biso nyambung
                  
tak lalekno.. tak lilakno
       
tak ikhlasno..
                  
tak lalekno.. tak lilakno
       
tak ikhlasno..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tresno Kepenggak Morotuwo – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tresno Kepenggak Morotuwo – Happy Asmara, Lirik Lagu Tresno Kepenggak Morotuwo – Happy Asmara, Kunci Gitar Tresno Kepenggak Morotuwo – Happy Asmara

Post Your Thoughts