Chord Gitar Tresno Liyane – NorthSle feat. Agiff

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tresno Liyane – NorthSle feat. Agiff. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tresno Liyane – NorthSle feat. Agiff, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tresno Liyane – NorthSle feat. Agiff.

Capo di fret 2

(Intro) 
           - 
           

                     
kowe.. sing tak tresnani..
                         
tapi malah.. tegane nglarani..
                             
kowe.. sing selalu.. tak perjuangke..
                    
tapi malah.. disepeleke..

                
nggo ngopo bebarengan
                   
yen pancen kowe ra sayang
                 
nggo ngopo kowe teko
                        
yen ujunge mung nggawe loro..

             
senajan tresnamu
                 
iseh kanggo wong liyo..
                             
mung iso ngempet lerem njero dodo..

(Chorus)
              
yen pancen.. kowe arep..
                  
nyanding tresno liyane..
                       
aku ikhlas.. lahir batine..
                      
mugo Gusti.. maringi restune..
                         
kowe.. nyanding tresno liyane..

(Int.)    - 
           
           
            - ..

               
pangapurane kangmas
                  
yen wis nglarani atimu..
             
jujur aku.. durung iso..
           
nompo slirahmu..
               
pancen iki takdire
               
aku.. raiso ro kowe..
                            
tekan semene.. critoku ro kowe..

(Chorus)
              
yen pancen.. kowe arep..
                  
nyanding tresno liyane..
                       
aku ikhlas.. lahir batine..
                      
mugo Gusti.. maringi restune..
                         
kowe.. nyanding tresno liyane..

           
ikhlasno.. aku..
                   
durung iso nyanding slirahmu..
                             
pangarepku.. kowe oleh penggantiku..
            
sing luweh sayang..
             
sing luweh tenanan..
                          
aku sadar diri raiso dadi siji..

                           
kowe.. nyanding tresno liyane..
                              
kowe.. nyanding tresno.. liyane..



NorthSle feat. Agiff - Tresno Liyane[

(Intro) 
           - 
           

                     
kowe.. sing tak tresnani..
                         
tapi malah.. tegane nglarani..
                             
kowe.. sing selalu.. tak perjuangke..
                    
tapi malah.. disepeleke..

                
nggo ngopo bebarengan
                   
yen pancen kowe ra sayang
                 
nggo ngopo kowe teko
                        
yen ujunge mung nggawe loro..

             
senajan tresnamu
                
iseh kanggo wong liyo..
                             
mung iso ngempet lerem njero dodo..

(Chorus)
              
yen pancen.. kowe arep..
                  
nyanding tresno liyane..
                       
aku ikhlas.. lahir batine..
                     
mugo Gusti.. maringi restune..
                         
kowe.. nyanding tresno liyane..

(Int.)    - 
           
          
            - ..

               
pangapurane kangmas
                 
yen wis nglarani atimu..
             
jujur aku.. durung iso..
           
nompo slirahmu..
               
pancen iki takdire
              
aku.. raiso ro kowe..
                            
tekan semene.. critoku ro kowe..

(Chorus)
              
yen pancen.. kowe arep..
                  
nyanding tresno liyane..
                       
aku ikhlas.. lahir batine..
                     
mugo Gusti.. maringi restune..
                         
kowe.. nyanding tresno liyane..

           
ikhlasno.. aku..
                   
durung iso nyanding slirahmu..
                             
pangarepku.. kowe oleh penggantiku..
            
sing luweh sayang..
            
sing luweh tenanan..
                          
aku sadar diri raiso dadi siji..

                           
kowe.. nyanding tresno liyane..
                              
kowe.. nyanding tresno.. liyane..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tresno Liyane – NorthSle feat. Agiff yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tresno Liyane – NorthSle feat. Agiff, Lirik Lagu Tresno Liyane – NorthSle feat. Agiff, Kunci Gitar Tresno Liyane – NorthSle feat. Agiff

Post Your Thoughts