Chord Gitar Tresno Loro Lorone (feat. Rossy) – SlemanReceh

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tresno Loro Lorone (feat. Rossy) – SlemanReceh. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tresno Loro Lorone (feat. Rossy) – SlemanReceh, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tresno Loro Lorone (feat. Rossy) – SlemanReceh.

Capo di fret 2

(Intro)         ..


 aku ngakoni salah..
               
 wis gawe atimu susah..
 
aku wis mblenjani..
         
tresnamu tak khianati..

                
ra mbok pikirke atiku..
    
tegane menduakanku..
                           
kau gandeng wanitamu yang baru..

               
 aku bukan pelampiasan
                    
 aku cinta.. setulus hatiku
                
takkan ku tinggalkan
                 
meski bukan yang pertama..
                  
aku cinta.. setulusnya..

                    
 coba kau pilih satu di antara kita
    
ojo mung ngobral janji..
     
gawe dolanan ati..

(Chorus)
                 
 aku bingung kudu milih sopo

 sing bakal tak pilih..
  
naliko ning pelaminan..

               
 aku bukan pelampiasan..
                   
 aku loro mergo kowe gawe cidro..
                             
saiki wis gandeng karo wong liyo..

(Int.)       
             ...

                    
 coba kau pilih satu di antara kita
    
ojo mung ngobral janji..
     
gawe dolanan ati..

(Chorus)
                
 aku bingung kudu milih sopo..
    
aku tresno loro lorone
     
ra bakal tak tinggalke..

                    
cukup.. mung semene wae..
            
aku wis ra kuat di larani
                   
tulung.. tinggalke aku..

                  
aku.. bukan sebatas pelampiasan..
      
tapi aku mengharapkan..
                             
engkau jadi.. pendamping hidupku..



SlemanReceh - Tresno Loro Lorone (feat. Rossy)[

(Intro)         ..


 aku ngakoni salah..
               
 wes gawe atimu susah..
 
aku wes mblenjani..
         
tresnamu tak khianati..

                
ra mbok pikirke atiku..
    
tegane menduakanku..
                           
kau gandeng wanitamu yang baru..

               
 aku bukan pelampiasan
                    
 aku cinta.. setulus hatiku
                
takkan ku tinggalkan
                 
meski bukan yang pertama..
                  
aku cinta.. setulusnya..

                    
 coba kau pilih satu di antara kita
    
ojo mung ngobral janji..
     
gawe dolanan ati..

(Chorus)
                 
 aku bingung kudu milih sopo

 sing bakal tak pilih..
  
naliko ning pelaminan..

               
 aku bukan pelampiasan..
                   
 aku loro mergo kowe gawe cidro..
                             
saiki wes gandeng karo wong liyo..

(Int.)       
             ...

                    
 coba kau pilih satu di antara kita
    
ojo mung ngobral janji..
     
gawe dolanan ati..

(Chorus)
                
 aku bingung kudu milih sopo..
    
aku tresno loro lorone
     
ra bakal tak tinggalke..

                    
cukup.. mung semene wae..
            
aku wes ra kuat di larani
                   
tulung.. tinggalke aku..

                  
aku.. bukan sebatas pelampiasan..
      
tapi aku mengharapkan..
                             
engkau jadi.. pendamping hidupku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tresno Loro Lorone (feat. Rossy) – SlemanReceh yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tresno Loro Lorone (feat. Rossy) – SlemanReceh, Lirik Lagu Tresno Loro Lorone (feat. Rossy) – SlemanReceh, Kunci Gitar Tresno Loro Lorone (feat. Rossy) – SlemanReceh

Post Your Thoughts