Chord Gitar Tresno Selawase – Hana Monina

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tresno Selawase – Hana Monina. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tresno Selawase – Hana Monina, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tresno Selawase – Hana Monina.

Capo di fret 2

(Intro)       
              

                
rungokno laguku iki..
                    
 ungkapke swara ning ati
          
kanggo sliramu..
                  
sing paling tak sayang..
                             
ning uripku.. tresno selawase..

                
gedene roso tresnomu..
                      
 tulus nompo aku.. opo anane..
                              
seneng atiku ..iso nyawang esemmu..
               
ning sandingku..

(Chorus)
                          
selawase tresnaku tulus sliramu
                     
yo mung siji.. raono liane..
                      
susah seneng.. tak lakoni..
                    
nganti tekan matiku..

(Int.)       
             

                
gedene roso tresnomu..
                      
 tulus nompo aku.. opo anane..
                              
seneng atiku ..iso nyawang esemmu..
               
ning sandingku..

(Chorus)
                          
selawase tresnaku tulus sliramu
                     
yo mung siji.. raono liane..
                      
susah seneng.. tak lakoni..
                 
nganti tekan matiku..

                          
selawase tresnaku tulus sliramu
                     
yo mung siji.. raono liane..
                      
susah seneng.. tak lakoni..
                 
nganti tekan matiku..

                      
susah seneng.. tak lakoni..
                    
nganti tekan matiku..



Hana Monina - Tresno Selawase[

(Intro)       
              

                
rungokno laguku iki..
                    
 ungkapke swara ning ati
         
kanggo sliramu..
                  
sing paling tak sayang..
                             
ning uripku.. tresno selawase..

                
gedene roso tresnomu..
                     
 tulus nompo aku.. opo anane..
                              
seneng atiku ..iso nyawang esemmu..
               
ning sandingku..

(Chorus)
                          
selawase tresnaku tulus sliramu
                    
yo mung siji.. raono liane..
                      
susah seneng.. tak lakoni..
                    
nganti tekan matiku..

(Int.)       
             

                
gedene roso tresnomu..
                     
 tulus nompo aku.. opo anane..
                              
seneng atiku ..iso nyawang esemmu..
               
ning sandingku..

(Chorus)
                          
selawase tresnaku tulus sliramu
                    
yo mung siji.. raono liane..
                      
susah seneng.. tak lakoni..
                 
nganti tekan matiku..

                          
selawase tresnaku tulus sliramu
                    
yo mung siji.. raono liane..
                      
susah seneng.. tak lakoni..
                 
nganti tekan matiku..

                      
susah seneng.. tak lakoni..
                    
nganti tekan matiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tresno Selawase – Hana Monina yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tresno Selawase – Hana Monina, Lirik Lagu Tresno Selawase – Hana Monina, Kunci Gitar Tresno Selawase – Hana Monina

Post Your Thoughts