Chord Gitar Tresno Sudro – Esa Risty

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tresno Sudro – Esa Risty. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tresno Sudro – Esa Risty, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tresno Sudro – Esa Risty.

(Intro) 
          
           ..

                   
abote wong nandang tresno..
                         
tak belani.. nganti tekan pati..
                     
tresnaku mung kanggo siro..
                       
kusumo bagus sing merak ati..

               
 awan bengi.. ra biso lali..
               
 tansah eling.. esemmu..
                  
 nganti kapan.. aku ra ngerti..
                    
 iso nyanding.. sliramu..

                
abote dadi wong sudro..
                       
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    
wong tuwo ngumbar sujono..
                          
tansah ngiro.. aku wong durjono..

                   
 pancen dalan.. sing tak liwati..
                    
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
             
 paribasan.. turu klesetan..
                      
uripku tansah cedak pacoban..

(Chorus)
                          
wong bagus, wong bagus tak enteni..
                           
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
                             
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
                       
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

          
 duh Gusti.. sing tak puji..
                        
paringono.. dalan kanggo tresnoku..

(Int.)   ..
         ..
          ..

                
abote dadi wong sudro..
                       
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    
wong tuwo ngumbar sujono..
                          
tansah ngiro.. aku wong durjono..

                   
 pancen dalan.. sing tak liwati..
                    
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
             
 paribasan.. turu klesetan..
                     
uripku tansah cedak pacoban..

(Chorus)
                          
wong bagus, wong bagus tak enteni..
                           
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
                             
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
                             
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

                          
wong bagus, wong bagus tak enteni..
                           
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
                             
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
                       
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

           
 duh Gusti.. sing tak puji..
                             
paringono.. dalan.. kanggo tresnoku..

(Outro)   



Esa Risty - Tresno Sudro[

(Intro) 
          
           ..

                   
abote wong nandang tresno..
                         
tak belani.. nganti tekan pati..
                     
tresnaku mung kanggo siro..
                       
kusumo bagus sing merak ati..

               
 awan bengi.. ra biso lali..
               
 tansah eling.. esemmu..
                  
 nganti kapan.. aku ra ngerti..
                    
 iso nyanding.. sliramu..

                
abote dadi wong sudro..
                       
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    
wong tuwo ngumbar sujono..
                          
tansah ngiro.. aku wong durjono..

                   
 pancen dalan.. sing tak liwati..
                    
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
             
 paribasan.. turu klesetan..
                      
uripku tansah cedak pacoban..

(Chorus)
                          
wong bagus, wong bagus tak enteni..
                           
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
                             
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
                       
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

          
 duh Gusti.. sing tak puji..
                        
paringono.. dalan kanggo tresno--ku..

(Int.)   ..
         ..
          ..

                
abote dadi wong sudro..
                       
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    
wong tuwo ngumbar sujono..
                          
tansah ngiro.. aku wong durjono..

                   
 pancen dalan.. sing tak liwati..
                    
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
             
 paribasan.. turu klesetan..
                     
uripku tansah cedak pacoban..

(Chorus)
                          
wong bagus, wong bagus tak enteni..
                           
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
                             
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
                             
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

                          
wong bagus, wong bagus tak enteni..
                           
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
                             
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
                       
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

           
 duh Gusti.. sing tak puji..
                             
paringono.. dalan.. kanggo tresnoku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tresno Sudro – Esa Risty yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tresno Sudro – Esa Risty, Lirik Lagu Tresno Sudro – Esa Risty, Kunci Gitar Tresno Sudro – Esa Risty

Post Your Thoughts