Chord Gitar Tresno Tekane Mati – Via Vallen

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tresno Tekane Mati – Via Vallen. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tresno Tekane Mati – Via Vallen, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tresno Tekane Mati – Via Vallen.

Capo di fret 2

(Intro)    
           
        


Aku ra lilo
      
pisah marang sliramu
      
Mergo omongan
           
dadi salah paham..
     
Janjimu tak patenke
       
ing njero rogo iki..
    
Supoyo tansah
            
kelingan sliramu..

               
Wong lanang liyane
                 
ra bakal iso ngganteni
      
Jenengmu tak ukir
             
sak jeroning ati..

(Chorus)
         
Pengenku siji
    
nyanding sliramu
         
tekan ku mati
                   
Dongaku ra bakal mandheg
           
sak durung sliramu bali

                
Tok dua ke ora popo
                
tresnaku tekane mati
                       
Sing penting rasaku sak teruse
    
ono ning njero ati
      
ning atimu..

(Interlude)       
                  

     
Sadarmu tak enteni
       
nganti tekan saiki
       
Yen pancen kowe keroso
            
gek ndang bali..

    
Aku ra doyan mangan
      
yen kepikir sliramu
                
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     
pengene neng ketemu..

           
Wis setaun aku
                
mesti ngenteni tekamu
                        
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         
Pengenku siji
    
nyanding sliramu
         
tekan ku mati
                   
Dongaku ra bakal mandheg
           
sak durung sliramu bali

                
Tok dua ke ora popo
                
tresnaku tekane mati
                       
Sing penting rasaku sak teruse
    
ono ning njero ati

         
Pengenku siji
    
nyanding sliramu
         
tekan ku mati
                   
Dongaku ra bakal mandheg
           
sak durung sliramu bali

                
Tok dua ke ora popo
                
tresnaku tekane mati
                       
Sing penting rasaku sak teruse
    
ono ning njero ati
      
ning atimu..

(Interlude)       
                  

     
Sadarmu tak enteni
       
nganti tekan saiki
       
Yen pancen kowe keroso
            
gek ndang bali..

    
Aku ra doyan mangan
      
yen kepikir sliramu
                
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     
pengene neng ketemu..

           
Wis setaun aku
                
mesti ngenteni tekamu
                        
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         
Pengenku siji
    
nyanding sliramu
         
tekan ku mati
                   
Dongaku ra bakal mandheg
           
sak durung sliramu bali

                
Tok dua ke ora popo
                
tresnaku tekane mati
                       
Sing penting rasaku sak teruse
    
ono ning njero ati

         
Pengenku siji
    
nyanding sliramu
         
tekan ku mati
                   
Dongaku ra bakal mandheg
           
sak durung sliramu bali

                
Tok dua ke ora popo
                
tresnaku tekane mati
                       
Sing penting rasaku sak teruse
    
ono ning njero ati
      
ning atimu..



Via Vallen - Tresno Tekane Mati[

(Intro)    
           
        


Aku ra lilo
      
pisah marang sliramu
      
Mergo omongan
           
dadi salah paham..
     
Janjimu tak patenke
       
ing njero rogo iki..
    
Supoyo tansah
            
kelingan sliramu..

               
Wong lanang liyane
                
ra bakal iso ngganteni
      
Jenengmu tak ukir
             
sak jeroning ati..

(Chorus)
         
Pengenku siji
    
nyanding sliramu
         
tekan ku mati
                   
Dongaku ra bakal mandheg
           
sak durung sliramu bali

                
Tok dua ke ora popo
                
tresnaku tekane mati
                       
Sing penting rasaku sak teruse
    
ono ning njero ati
      
ning atimu..

(Interlude)       
                  

     
Sadarmu tak enteni
       
nganti tekan saiki
       
Yen pancen kowe keroso
            
gek ndang bali..

    
Aku ra doyan mangan
      
yen kepikir sliramu
                
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     
pengene neng ketemu..

           
Wis setaun aku
               
mesti ngenteni tekamu
                        
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         
Pengenku siji
    
nyanding sliramu
         
tekan ku mati
                   
Dongaku ra bakal mandheg
           
sak durung sliramu bali

                
Tok dua ke ora popo
                
tresnaku tekane mati
                       
Sing penting rasaku sak teruse
    
ono ning njero ati

         
Pengenku siji
    
nyanding sliramu
         
tekan ku mati
                   
Dongaku ra bakal mandheg
           
sak durung sliramu bali

                
Tok dua ke ora popo
                
tresnaku tekane mati
                       
Sing penting rasaku sak teruse
    
ono ning njero ati
      
ning atimu..

(Interlude)       
                  

     
Sadarmu tak enteni
       
nganti tekan saiki
       
Yen pancen kowe keroso
            
gek ndang bali..

    
Aku ra doyan mangan
      
yen kepikir sliramu
                
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     
pengene neng ketemu..

           
Wis setaun aku
               
mesti ngenteni tekamu
                        
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         
Pengenku siji
    
nyanding sliramu
         
tekan ku mati
                   
Dongaku ra bakal mandheg
           
sak durung sliramu bali

                
Tok dua ke ora popo
                
tresnaku tekane mati
                       
Sing penting rasaku sak teruse
    
ono ning njero ati

         
Pengenku siji
    
nyanding sliramu
         
tekan ku mati
                   
Dongaku ra bakal mandheg
           
sak durung sliramu bali

                
Tok dua ke ora popo
                
tresnaku tekane mati
                       
Sing penting rasaku sak teruse
    
ono ning njero ati
      
ning atimu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tresno Tekane Mati – Via Vallen yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tresno Tekane Mati – Via Vallen, Lirik Lagu Tresno Tekane Mati – Via Vallen, Kunci Gitar Tresno Tekane Mati – Via Vallen

Post Your Thoughts