Chord Gitar Tresno Temenan – Hendra Kumbara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tresno Temenan – Hendra Kumbara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tresno Temenan – Hendra Kumbara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tresno Temenan – Hendra Kumbara.

Capo di fret 2

(Intro)    
           

              
uwes tak rungokke..
                 
kabeh ngendikane.. sebehmu..
                      
jare putrine sing ayu dewe..
      
 karepe dijodohake..
  
karo priyo sing luwih..
            
sekabehane..

             
uwes tak tampani..
                   
kabeh sing diwanti.. sebehmu..
                        
senadyan loro ing njero dodo..
       
 karepku tak perjuangno
                                 
mergo tresnaku ngluwihi isi dunyo..

(Chorus)
               
ojo mbok anggep dolanan
           
tresnoku temenanan
        
jo mbok anggep recehan..
     
sing teko terus ilang..

               
ojo mbok anggep guyonan
           
tresnoku temenanan
     
dudu struk parkiran..
     
sing gampang kabur kanginan

           
kewajibanku ning dunyo
              
mung usaha lan ndungo
                
rejeke jodo lan pati..
        
kersane Gusti..

(Int.)   ..
          
           ..

     
uwes tak tampani..
                   
kabeh sing diwanti.. sebehmu..
                          
oh.. senadyan loro ing jero dodo..
       
 karepku tak perjuangno..
                              
mergo tresnoku ngluwihi isi dunyo..
    
oooh..

(Chorus)
               
ojo mbok anggep dolanan
           
tresnoku temenanan
        
jo mbok anggep recehan..
     
sing teko terus ilang..

               
ojo mbok anggep guyonan
           
tresnoku temenanan
     
dudu struk parkiran..
     
sing gampang kabur kanginan

           
kewajibanku ning dunyo
              
mung usaha lan ndungo
                
rejeke jodo lan pati..
        
kersane Gusti..
               
 rejeke jodo lan pati..
               
kersane Gusti..

(Outro)    
        ..



Hendra Kumbara - Tresno Temenan[

(Intro)    
           

              
uwes tak rungokke..
                 
kabeh ngendikane.. sebehmu..
                      
jare putrine sing ayu dewe..
      
 karepe dijodohake..
  
karo priyo sing luwih..
            
sekabehane..

             
uwes tak tampani..
                   
kabeh sing diwanti.. sebehmu..
                        
senadyan loro ing njero dodo..
       
 karepku tak perjuangno
                                 
mergo tresnaku ngluwihi isi dunyo..

(Chorus)
               
ojo mbok anggep dolanan
           
tresnoku temenanan
        
jo mbok anggep recehan..
     
sing teko terus ilang..

               
ojo mbok anggep guyonan
           
tresnoku temenanan
     
dudu struk parkiran..
     
sing gampang kabur kanginan

           
kewajibanku ning dunyo
             
mung usaha lan ndungo
                
rejeke jodo lan pati..
        
kersane Gusti..

(Int.)  [C/E] ..
        [D#/G]  
           ..

     
uwes tak tampani..
                    
kabeh sing diwanti.. sebehmu..
                           
oh.. senadyan loro ing jero dodo..
       
 karepku tak perjuangno..
                                [C/E]
mergo tresnoku ngluwihi isi dunyo..
    
oooh..

(Chorus)
               
ojo mbok anggep dolanan
           
tresnoku temenanan
        
jo mbok anggep recehan..
     
sing teko terus ilang..

               
ojo mbok anggep guyonan
           
tresnoku temenanan
     
dudu struk parkiran..
     
sing gampang kabur kanginan

           
kewajibanku ning dunyo
             
mung usaha lan ndungo
                
rejeke jodo lan pati..
        
kersane Gusti..
               
 rejeke jodo lan pati..
               
kersane Gusti..

(Outro)    
        ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tresno Temenan – Hendra Kumbara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tresno Temenan – Hendra Kumbara, Lirik Lagu Tresno Temenan – Hendra Kumbara, Kunci Gitar Tresno Temenan – Hendra Kumbara

Post Your Thoughts