Chord Gitar Tresnoku Selawase – Corazon

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tresnoku Selawase – Corazon. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tresnoku Selawase – Corazon, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tresnoku Selawase – Corazon.

Capo di fret 2

(Intro)    
            

                              
aku ngerti tresnomu dudu nggo aku..
                              
nanging tresnomu malah nggo liyane..
                  [G/B]   
padahal aku.. sing selalu ono..
                          
dinggo kowe opo wae tak lakoni..

                       
seprene suwene tak juangke..
                     
jebul selama iki raono hasile
                 
mung nggawe aku kesel..
          
ati dadi ruwet..
                        
mikir kowe.. mung marai mumet..

                               
aku pancen kleru.. ngarepke tresnomu
               
jebul tekan seprene
         
aku mung pelampiasanmu
                          
raono hasile.. kabeh mung muspro
                    
usahaku.. mung disio-sio..

(Int.)    
           

(Chorus)
              
tresnoku selawase..
             
ra mung ono lambe..
                     
cukup siji nyanding kowe..
          
atiku uwis ayem
                    
nanging kowe ora ngroso
                 
kowe sing tak karepke
                 
malah kowe ro liyane
         
mending aku mundur
               
ndak mung soyo ajur..

                       
seprene suwene tak juangke..
                     
jebul selama iki raono hasile
                 
mung nggawe aku kesel..
          
ati dadi ruwet..
                        
mikir kowe.. mung marai mumet..

(Chorus)
              
tresnoku selawase..
             
ra mung ono lambe..
                     
cukup siji nyanding kowe..
          
atiku uwis ayem
                    
nanging kowe ora ngroso
                 
kowe sing tak karepke
                 
malah kowe ro liyane
         
mending aku mundur
               
ndak mung soyo ajur..

              
tresnoku selawase..
             
ra mung ono lambe..
                     
cukup siji nyanding kowe..
          
atiku uwis ayem
                    
nanging kowe ora ngroso
                 
kowe sing tak karepke
                 
malah kowe ro liyane
         
mending aku mundur
               
ndak mung soyo ajur..

         
mending aku mundur
               
ndak mung soyo ajur..



Corazon - Tresnoku Selawase[

(Intro)    
            

                              
aku ngerti tresnomu dudu nggo aku..
                              
nanging tresnomu malah nggo liyane..
                  [A/C#]  
padahal aku.. sing selalu ono..
                          
dinggo kowe opo wae tak lakoni..

                       
seprene suwene tak juangke..
                     
jebul selama iki raono hasile
                 
mung nggawe aku kesel..
          
ati dadi ruwet..
                        
mikir kowe.. mung marai mumet..

                               
aku pancen kleru.. ngarepke tresnomu
               
jebul tekan seprene
         
aku mung pelampiasanmu
                          
raono hasile.. kabeh mung muspro
                    
usahaku.. mung disio-sio..

(Int.)    
           

(Chorus)
              
tresnoku selawase..
             
ra mung ono lambe..
                     
cukup siji nyanding kowe..
          
atiku uwis ayem
                    
nanging kowe ora ngroso
                 
kowe sing tak karepke
                 
malah kowe ro liyane
         
mending aku mundur
               
ndak mung soyo ajur..

                       
seprene suwene tak juangke..
                     
jebul selama iki raono hasile
                 
mung nggawe aku kesel..
          
ati dadi ruwet..
                        
mikir kowe.. mung marai mumet..

(Chorus)
              
tresnoku selawase..
             
ra mung ono lambe..
                     
cukup siji nyanding kowe..
          
atiku uwis ayem
                    
nanging kowe ora ngroso
                 
kowe sing tak karepke
                 
malah kowe ro liyane
         
mending aku mundur
               
ndak mung soyo ajur..

              
tresnoku selawase..
             
ra mung ono lambe..
                     
cukup siji nyanding kowe..
          
atiku uwis ayem
                    
nanging kowe ora ngroso
                 
kowe sing tak karepke
                 
malah kowe ro liyane
         
mending aku mundur
               
ndak mung soyo ajur..

         
mending aku mundur
               
ndak mung soyo ajur..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tresnoku Selawase – Corazon yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tresnoku Selawase – Corazon, Lirik Lagu Tresnoku Selawase – Corazon, Kunci Gitar Tresnoku Selawase – Corazon

Post Your Thoughts