Chord Gitar Tugu Jogja Aku Lilo – Shuma Prada

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tugu Jogja Aku Lilo – Shuma Prada. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tugu Jogja Aku Lilo – Shuma Prada, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tugu Jogja Aku Lilo – Shuma Prada.

                
 biyen ngademke ati..
                
jebule malah dilarani..
                             
 rungokno sedelok wae.. sworo ati iki..
                                
ora kuat nandang perih.. ning dadaku..

                  
 mungkin cukup semene..
             
kudu mlaku dewe dewe..
                 
 kowe lunga ninggalke janji
         
aku mbok apusi..
                               
meski abot tetep kudu.. tak lakoni..

                    
 tak rewangi kerja wengi sore..
                    
 ra peduli omonge tonggone
                  
 malah kowe.. karo wong liyo..

(Chorus)
                          
ora popo.. snajan tembus njero dada..
                                
tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
                                 
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
         
kenangan sing ono..
                             
tugu jogja aku saiki wis lilo..

(Int.)        

                  
 mungkin cukup semene..
             
kudu mlaku dewe dewe..
                 
 kowe lunga ninggalke janji
         
aku mbok apusi..
                               
meski abot tetep kudu.. tak lakoni..

                    
 tak rewangi kerja wengi sore..
                    
 ra peduli omonge tonggone
                  
 malah kowe.. karo wong liyo..

(Chorus)
                          
ora popo.. snajan tembus njero dada..
                                
tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
                                 
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
         
kenangan sing ono..
                            
tugu jogja aku saiki wis lilo..
      
 hoo ooo oo..

                                
tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
                                 
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
         
kenangan sing ono..
                            
tugu jogja aku saiki wis.. lilo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tugu Jogja Aku Lilo – Shuma Prada yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tugu Jogja Aku Lilo – Shuma Prada, Lirik Lagu Tugu Jogja Aku Lilo – Shuma Prada, Kunci Gitar Tugu Jogja Aku Lilo – Shuma Prada

Post Your Thoughts