Chord Gitar Turu Ning Pawon (Reggae SKA Version) – SKA 86

Berikut ini merupakan Chord Gitar Turu Ning Pawon (Reggae SKA Version) – SKA 86. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Turu Ning Pawon (Reggae SKA Version) – SKA 86, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Turu Ning Pawon (Reggae SKA Version) – SKA 86.

(Intro)    
           
            
           - 

            
sesambate kaya bli kuat
            
dunia wis kaya kiamat
             
blenake wong ditinggal kawin
          
urip kaya langka angin

          
ibarate turu ning pawon
             
panase demen bli kelakon
          
urip kaya ketunggon geni
           
panase bli mari mari

 -           
due cinta bli dadi siji

(Interlude)     
                

      
sun demen sun kangen
                 
sampek wis nemen nemen..
       
ngedol sapi ngedol wedus
                    -
lara ati cinta diputus..

(Intro)   

     
buktine.. nyatane..
               
dikawin neng sejene..
    
demene.. cintane..
                        -
nyata mung cuma ning lambe..

                         
ning batin tetep demenan bengene..

                
sesambate kaya bli kuat
            
dunia wis kaya kiamat
             
blenake wong ditinggal kawin
          
urip kaya langka angin

          
ibarate turu ning pawon
             
panase demen bli kelakon
          
urip kaya ketunggon geni
           
panase bli mari mari

 -           
due cinta bli dadi siji.

(Rapp)

 sesambate kaya bli kuat
               
Dunia wis kaya kiamat
                   
Blenake wong ditinggal kawin
                 
Urip kaya langka angin

 ibarate turu ning pawon

panase demen bli kelakon
                
urip kaya ketunggon geni

 panase bli mari mari
  
due cinta bli dadi siji

 sun demen sun kangen
   
sampek wis nemen nemen
   
ngedol sapi ngedol wedus
  
lara ati cinta diputus

buktine nyatane
                 
dikawin neng sejene

 demene cintane
                     
nyata mung cuma ning lambe
     
ning batin tetep demenan bengene

      
sun demen sun kangen
                 
sampek wis nemen nemen..
       
ngedol sapi ngedol wedus
                    -
lara ati cinta diputus..

(Intro)   

     
buktine.. nyatane..
               
dikawin neng sejene..
    
demene.. cintane..
                        -
nyata mung cuma ning lambe..

                         
ning batin tetep demenan bengene..

(Outro)      - 

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Turu Ning Pawon (Reggae SKA Version) – SKA 86 yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Turu Ning Pawon (Reggae SKA Version) – SKA 86, Lirik Lagu Turu Ning Pawon (Reggae SKA Version) – SKA 86, Kunci Gitar Turu Ning Pawon (Reggae SKA Version) – SKA 86

Post Your Thoughts