Chord Gitar Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) – Happy Asmara.

Capo di fret 2

(Intro) 

                  
 kowe pancen ayu tenan..

 nganti akeh lanangan
     
sing podo kedanan
                        
 nanging bingungku saiki ora karuan..
                          
 mergo pacarku mbok pangan sisan..

                    
 awit biyen nganti saiki

 awakmu wes tak anggep
  
sahabat yang sejati

 nanging ning mburiku
     
kowe kok ngelarakake..
                          
 tibake kowe kuwi tutik konde..

                     
 kowe pancen tutik konde..
                      
 tukang tikung konco dewe..
                    
 getunku biyen tak kenalke
                        
 dasar kowe pancen tutik konde..

(Intro) 

                           
tak akoni pancen kowe ayu tenan
nganti akeh lanangan sing podo kedanan

 nanging bingungku saiki ora karuan
                       
 mergo pacarku wis mbok pangan sisan


 awit biyen nganti saiki

awakmu wes tak anggep
sahabat yang sejati

 nanging ning mburiku
kowe kok ngelarakake
                 
 tibake kowe kuwi tutik konde

                     
 kowe pancen tutik konde..
                      
 tukang tikung konco dewe..
                    
 getunku biyen tak kenalke
                        
 dasar kowe pancen tutik konde..

(Interlude) 
              ..
              ..

                  
 kowe pancen ayu tenan..

 nganti akeh lanangan
     
sing podo kedanan
                        
 nanging bingungku saiki ora karuan..
                          
 mergo pacarku mbok pangan sisan..

                    
 awit biyen nganti saiki

 awakmu wes tak anggep
  
sahabat yang sejati

 nanging ning mburiku
     
kowe kok ngelarakake..
                          
 tibake kowe kuwi tutik konde..

                     
 kowe pancen tutik konde..
                      
 tukang tikung konco dewe..
                    
 getunku biyen tak kenalke
                        
 dasar kowe pancen tutik konde..

                     
 kowe pancen tutik konde..
                      
 tukang tikung konco dewe..
                    
 getunku biyen tak kenalke
                        
 dasar kowe pancen tutik konde..



Happy Asmara - Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe)[

(Intro) 

                  
 kowe pancen ayu tenan..

 nganti akeh lanangan
     
sing podo kedanan
                        
 nanging bingungku saiki ora karuan..
                          
 mergo pacarku mbok pangan sisan..

                    
 awit biyen nganti saiki

 awakmu wes tak anggep
  
sahabat yang sejati

 nanging ning mburiku
     
kowe kok ngelarakake..
                          
 tibake kowe kuwi tutik konde..

                     
 kowe pancen tutik konde..
                      
 tukang tikung konco dewe..
                    
 getunku biyen tak kenalke
                        
 dasar kowe pancen tutik konde..

(Intro) 

                           
tak akoni pancen kowe ayu tenan
nganti akeh lanangan sing podo kedanan

 nanging bingungku saiki ora karuan
                       
 mergo pacarku wis mbok pangan sisan


 awit biyen nganti saiki

awakmu wes tak anggep
sahabat yang sejati

 nanging ning mburiku
kowe kok ngelarakake
                 
 tibake kowe kuwi tutik konde

                     
 kowe pancen tutik konde..
                      
 tukang tikung konco dewe..
                    
 getunku biyen tak kenalke
                        
 dasar kowe pancen tutik konde..

(Interlude) 
              ..
              ..

                  
 kowe pancen ayu tenan..

 nganti akeh lanangan
     
sing podo kedanan
                        
 nanging bingungku saiki ora karuan..
                          
 mergo pacarku mbok pangan sisan..

                    
 awit biyen nganti saiki

 awakmu wes tak anggep
  
sahabat yang sejati

 nanging ning mburiku
     
kowe kok ngelarakake..
                          
 tibake kowe kuwi tutik konde..

                     
 kowe pancen tutik konde..
                      
 tukang tikung konco dewe..
                    
 getunku biyen tak kenalke
                        
 dasar kowe pancen tutik konde..

                     
 kowe pancen tutik konde..
                      
 tukang tikung konco dewe..
                    
 getunku biyen tak kenalke
                        
 dasar kowe pancen tutik konde..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) – Happy Asmara, Lirik Lagu Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) – Happy Asmara, Kunci Gitar Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) – Happy Asmara

Post Your Thoughts