Chord Gitar Udut Kopi – Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan

Berikut ini merupakan Chord Gitar Udut Kopi – Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Udut Kopi – Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Udut Kopi – Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan.

Capo di fret 1

(Intro)    
              
            hu..uuu..

                              
mbok kiro aku susah naliko ngajak pisah
                        
aa.. iku salah.. aku sing bungah

              
duit jatah mas mas'an
             
gawe bisnis tambal ban
                              
pak satpol PP mrengut.. aku di angkut..

                   
(obate udut karo ngopi..)
                   
(obate udut karo ngopi..)

(Chorus)
                           
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
              
kerjo nggolek sangu..
                           
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

                     
nyatane.. kowe malah lali..
            
karo kabeh janji..
                          
titeni mbesok kowe bakale.. rugi..

(Int.)       
             

            
menurut info whatsapp
               
grup para jomblo kuat
           
terdapat warkop nikmat
          
bakulnya mantab..

                
besok ku dandan mlipit
            
mata ku bikin sipit
         
aku tebar pesona
                
bagai bintang korea..

                  
obate udut karo ngopi..
                  
obate udut karo ngopi..

(Chorus)
                           
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
              
kerjo nggolek sangu..
                           
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

                     
nyatane.. kowe malah lali..
            
karo kabeh janji..
                    
titeni mbesok kowe bakale..

                           
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
              
kerjo nggolek sangu..
                           
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

                     
nyatane.. kowe malah lali..
            
karo kabeh janji..
                          
titeni kowe mbesok bakale.. rugi..



Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan - Udut Kopi[

(Intro)    
             
              hu..uuu..

                           
mbok kiro aku susah naliko ngajak pisah
                     
aa.. iku salah.. aku sing bungah

             
duit jatah mas mas'an
            
gawe bisnis tambal ban
                           
pak satpol PP mrengut.. aku di angkut..

                  
(obate udut karo ngopi..)
                  
(obate udut karo ngopi..)

(Chorus)
                         
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
              
kerjo nggolek sangu..
                         
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

                   
nyatane.. kowe malah lali..
            
karo kabeh janji..
                       
titeni mbesok kowe bakale.. rugi..

(Int.)       
             

           
menurut info whatsapp
              
grup para jomblo kuat
          
terdapat warkop nikmat
         
bakulnya mantab..

               
besok ku dandan mlipit
           
mata ku bikin sipit
        
aku tebar pesona
               
bagai bintang korea..

                 
obate udut karo ngopi..
                 
obate udut karo ngopi..

(Chorus)
                         
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
              
kerjo nggolek sangu..
                         
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

                   
nyatane.. kowe malah lali..
            
karo kabeh janji..
                  
titeni mbesok kowe bakale..

                         
tak tempuh.. lungo numpak prahu..
              
kerjo nggolek sangu..
                         
bar riyoyo tak tembung wong tuamu..

                   
nyatane.. kowe malah lali..
            
karo kabeh janji..
                       
titeni kowe mbesok bakale.. rugi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Udut Kopi – Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Udut Kopi – Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan, Lirik Lagu Udut Kopi – Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan, Kunci Gitar Udut Kopi – Dodit Mulyanto feat. Lek Dahlan

Post Your Thoughts