Chord Gitar Ulan Tanpo Lintang – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ulan Tanpo Lintang – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ulan Tanpo Lintang – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ulan Tanpo Lintang – Nella Kharisma.

Capo di fret 4

(Intro)    
           

                       
 sing sanggup sun bayangno..
                          
kadung isun.. adoh nyang riko..
                    
mestine baen.. isun kangelan..
                      
nyonggo roso.. tanpo riko..

                 
 sing kuat sun adepi..
                         
kadung isun.. sing bareng riko..
                       
kelendi abote.. biso nglakoni..
                       
urip iki.. sing ono riko..

(Chorus)
                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
            
roso.. njero ati..

                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
           
roso.. njero ati..

(Int.)    
          

                 
 sing kuat sun adepi..
                         
kadung isun.. sing bareng riko..
                       
kelendi abote.. biso nglakoni..
                       
urip iki.. sing ono riko..

(Chorus)
                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
            
roso.. njero ati..

                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
              
roso.. njero ati..

                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
            
roso.. njero ati..

                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
           
roso.. njero ati..



Nella Kharisma - Ulan Tanpo Lintang[

(Intro)    
           

                       
 sing sanggup sun bayangno..
                          
kadung isun.. adoh nyang riko..
                    
mestine baen.. isun kangelan..
                      
nyonggo roso.. tanpo riko..

                 
 sing kuat sun adepi..
                         
kadung isun.. sing bareng riko..
                       
kelendi abote.. biso nglakoni..
                       
urip iki.. sing ono riko..

(Chorus)
                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
            
roso.. njero ati..

                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
           
roso.. njero ati..

(Int.)    
          

                 
 sing kuat sun adepi..
                         
kadung isun.. sing bareng riko..
                       
kelendi abote.. biso nglakoni..
                       
urip iki.. sing ono riko..

(Chorus)
                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
            
roso.. njero ati..

                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
              
roso.. njero ati..

                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
            
roso.. njero ati..

                   
isun tanpo riko.. koyo ulan
                   
tanpo lintang sun sepi..
                     
nono riko.. hang ngancani
           
roso.. njero ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ulan Tanpo Lintang – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ulan Tanpo Lintang – Nella Kharisma, Lirik Lagu Ulan Tanpo Lintang – Nella Kharisma, Kunci Gitar Ulan Tanpo Lintang – Nella Kharisma

Post Your Thoughts