Chord Gitar Undangan Rabi – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Undangan Rabi – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Undangan Rabi – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Undangan Rabi – Nella Kharisma.

Capo di fret 2

(Intro)        

                         
Loro rasane moco undangan rabimu
                          
Amung semene iso mbok culne tresnoku
                      
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
                       
Nadyan keloro-loro njero batinku

                         
Loro rasane moco undangan rabimu
                       
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
                            
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
      
Mergo pungkase sing nyanding
          
kowe dudu aku..

(Intro)   .. 
        .. .. ..

                        
Sing tak rasakne loro atiku
                   
Nalikane nrimo layangmu
                           
Kaget tak woco undangan rabimu
                       
Ngene carane medhot tali tresnoku

                          
Mbiyen tak trimo ucap manismu
                     
Jebul saiki lamis janjimu
                             
Mbok terus terang yen medhot aku
                         
Ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

                       
Saktenane batinku keloro-loro
                                
Nyawang fotomu jejer karo wong liyo
                      
Ora tak songko undangan rabi
                         
Mbok gawe medhot tali tresnomu

(Chorus)
                         
Loro rasane moco undangan rabimu
                          
Amung semene iso mbok culne tresnoku
                      
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
                       
Nadyan keloro-loro njero batinku

                         
Loro rasane moco undangan rabimu
                       
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
                            
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
      
Mergo pungkase sing nyanding
          
kowe dudu aku..

(Intro)   .. 
        .. .. ..

                        
Sing tak rasakne loro atiku
                   
Nalikane nrimo layangmu
                           
Kaget tak woco undangan rabimu
                       
Ngene carane medhot tali tresnoku

                          
Mbiyen tak trimo ucap manismu
                     
Jebul saiki lamis janjimu
                             
Mbok terus terang yen medhot aku
                         
Ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

                       
Saktenane batinku keloro-loro
                                
Nyawang fotomu jejer karo wong liyo
                      
Ora tak songko undangan rabi
                         
Mbok gawe medhot tali tresnomu

(Chorus)
                         
Loro rasane moco undangan rabimu
                          
Amung semene iso mbok culne tresnoku
                      
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
                       
Nadyan keloro-loro njero batinku

                         
Loro rasane moco undangan rabimu
                       
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
                            
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
      
Mergo pungkase sing nyanding
          
kowe dudu aku..

                         
Loro rasane moco undangan rabimu
                          
Amung semene iso mbok culne tresnoku
                      
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
                       
Nadyan keloro-loro njero batinku

                         
Loro rasane moco undangan rabimu
                       
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
                            
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
      
Mergo pungkase sing nyanding
          
kowe dudu aku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Undangan Rabi – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Undangan Rabi – Nella Kharisma, Lirik Lagu Undangan Rabi – Nella Kharisma, Kunci Gitar Undangan Rabi – Nella Kharisma

Post Your Thoughts