Chord Gitar Urip Bebrayan – Wegah Cidro

Berikut ini merupakan Chord Gitar Urip Bebrayan – Wegah Cidro. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Urip Bebrayan – Wegah Cidro, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Urip Bebrayan – Wegah Cidro.

(Intro)        

                         
 nalikane aku eling karo kowe..
                              
sing ono neng ati nganti tekane mati..

           
wes suwe ra ketemu,
             
terpisah jarak dan waktu
        
nanging tresnoku
                 
yo mung kanggo sliramu..

                       
matursuwun sampun nompo aku
                          
sampun iso nrimo karo kahananku..
                
senajan aku wong ra nduwe
                       
nanging kowe ra pernah masalahke
                        
sewu siji wong sing koyo kowe..

(Chorus)
                            
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
                     
saling melengkapi kekurangan..
                              
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
                              
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

(Int.)       
             

                
senajan aku wong ra nduwe
                       
nanging kowe ra pernah masalahke
                         
matursuwun pun nompo opo anane..

(Chorus)
                            
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
                     
saling melengkapi kekurangan..
                              
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
                              
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

                            
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
                     
saling melengkapi kekurangan..
                              
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
                              
bakal tak jogo nganti tekane matiku..



Wegah Cidro - Urip Bebrayan[

(Intro)        

                         
 nalikane aku eling karo kowe..
                            
sing ono neng ati nganti tekane mati..

           
wes suwe ra ketemu,
            
terpisah jarak dan waktu
        
nanging tresnoku
                 
yo mung kanggo sliramu..

                       
matursuwun sampun nompo aku
                        
sampun iso nrimo karo kahananku..
                
senajan aku wong ra nduwe
                      
nanging kowe ra pernah masalahke
                       
sewu siji wong sing koyo kowe..

(Chorus)
                           
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
                    
saling melengkapi kekurangan..
                             
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
                             
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

(Int.)       
             

                
senajan aku wong ra nduwe
                      
nanging kowe ra pernah masalahke
                        
matursuwun pun nompo opo anane..

(Chorus)
                           
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
                    
saling melengkapi kekurangan..
                             
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
                             
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

                           
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
                    
saling melengkapi kekurangan..
                             
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
                             
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Urip Bebrayan – Wegah Cidro yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Urip Bebrayan – Wegah Cidro, Lirik Lagu Urip Bebrayan – Wegah Cidro, Kunci Gitar Urip Bebrayan – Wegah Cidro

Post Your Thoughts