Chord Gitar Urip Dewe – Via Vallen

Berikut ini merupakan Chord Gitar Urip Dewe – Via Vallen. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Urip Dewe – Via Vallen, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Urip Dewe – Via Vallen.

(Intro)       

     
opo pancen..
              
uwis dadi garisku
               
nglakoni urip dewe
      
tanpo ono sliramu

          
koyo lagi wingi..
                   
sliramu ngucapne janji
           
sehidup semati..
      
among ono ing lati

(Intro)       

       
mugo uripmu..
        
biso.. seneng..
         
biso.. tentrem..
  
sesanding wong liyo..

(Chorus)
      
aku nerimo..
                
paribasan ning dunyo
               
nglakoni urip dewe
      
tanpo ono sliramu

          
tetep tak lakoni
              
kanti ikhlase ati
              
masio tak rasakno
      
perih sesek ning njero..
       
ati..

(Interlude)       

       
mugo uripmu..
        
biso.. seneng..
         
biso.. tentrem..
                    
sesanding wong liyo..o..

(Chorus)
      
aku nerimo..
                
paribasan ning dunyo
               
nglakoni urip dewe
      
tanpo ono sliramu

          
tetep tak lakoni
              
kanti ikhlase ati
              
masio tak rasakno
      
perih sesek ning njero..
         
ati..



Via Vallen - Urip Dewe[

(Intro)       

     
opo pancen..
              
uwis dadi garisku
              
nglakoni urip dewe
      
tanpo ono sliramu

          
koyo lagi wingi..
                   
sliramu ngucapne janji
          
sehidup semati..
      
among ono ing lati

(Intro)       

       
mugo uripmu..
        
biso.. seneng..
        
biso.. tentrem..
  
sesanding wong liyo..

(Chorus)
      
aku nerimo..
                
paribasan ning dunyo
              
nglakoni urip dewe
      
tanpo ono sliramu

          
tetep tak lakoni
              
kanti ikhlase ati
             
masio tak rasakno
      
perih sesek ning njero..
       
ati..

(Interlude)       

       
mugo uripmu..
        
biso.. seneng..
        
biso.. tentrem..
                    
sesanding wong liyo..o..

(Chorus)
      
aku nerimo..
                
paribasan ning dunyo
               
nglakoni urip dewe
      
tanpo ono sliramu

          
tetep tak lakoni
              
kanti ikhlase ati
              
masio tak rasakno
      
perih sesek ning njero..
         
ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Urip Dewe – Via Vallen yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Urip Dewe – Via Vallen, Lirik Lagu Urip Dewe – Via Vallen, Kunci Gitar Urip Dewe – Via Vallen

Post Your Thoughts