Chord Gitar Urip Kui Keras – Intan Rahma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Urip Kui Keras – Intan Rahma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Urip Kui Keras – Intan Rahma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Urip Kui Keras – Intan Rahma.

Capo di fret 2

                
urip kuwi pancen keras
                 
dipikir marai ra waras..
               
saben iso ngono sitik
                        
tonggo-tonggo akeh sing serik..

                
urip kuwi pancen keras
                     
yen ra kuat nglakoni bablas..
                  
mung arep nuruti karepe
                            
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

(Intro)        
                 

                    
pas lagi susah malah podo nggeguyu
                    
ati lagi seneng do ngomong ning mburiku
                    
nek arep obah kowe malah do ngrasani
                        
wayah sepi nganggur kabeh podo nakoni

                         
sing nglakoni aku sing mbingungi awakmu
                  
podo adu adu kono kene ngelek aku
                       
ora tak pikir mergo rak ono enteke
  
kabeh tak pasrahke
                      
mergo gusti mboten sare..

(Chorus)
                
urip kuwi pancen keras
                 
dipikir marai ra waras..
               
saben iso ngono sitik
                        
tonggo-tonggo akeh sing serik..

                
urip kuwi pancen keras
                     
yen ra kuat nglakoni bablas..
                  
mung arep nuruti karepe
                            
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

                      
mbok yo do eling yen rodo kuwi muter
 
ojo sok keminter
          
timbang akhire keblinger
                
ora masalah kowe do nggawe susah
                      
penting rejekiku mlaku ora obah owah

                    
urip cen keras ojo ditambahi panas
  
tinimbang pikiranmu
       
nggawe kowe do was was
                  
mbok urip kuwi ojo mung cukup nyombong
   
trimo golek berkah
                      
dungo ikhtiar lan kerjo..

               
ra sah digawe susah
                 
bahagia ra butuh mewah
                                
tetep ngguyu senajan tanggane mecucu..

(Interlude)        
                     

(Chorus)
                
urip kuwi pancen keras
                 
dipikir marai ra waras..
               
saben iso ngono sitik
                        
tonggo-tonggo akeh sing serik..

                
urip kuwi pancen keras
                     
yen ra kuat nglakoni bablas..
                  
mung arep nuruti karepe
                            
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

                
urip kuwi pancen keras
                 
dipikir marai ra waras..
               
saben iso ngono sitik
                        
tonggo-tonggo akeh sing serik..

                
urip kuwi pancen keras
                     
yen ra kuat nglakoni bablas..
                  
mung arep nuruti karepe
                           
kuwi ora bakal ono entek-enteke..



Intan Rahma - Urip Kui Keras[

                
urip kuwi pancen keras
                 
dipikir marai ra waras..
               
saben iso ngono sitik
                        
tonggo-tonggo akeh sing serik..

                
urip kuwi pancen keras
                     
yen ra kuat nglakoni bablas..
                  
mung arep nuruti karepe
                            
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

(Intro)        
                 

                    
pas lagi susah malah podo nggeguyu
                    
ati lagi seneng do ngomong ning mburiku
                    
nek arep obah kowe malah do ngrasani
                        
wayah sepi nganggur kabeh podo nakoni

                         
sing nglakoni aku sing mbingungi awakmu
                  
podo adu adu kono kene ngelek aku
                       
ora tak pikir mergo rak ono enteke
  
kabeh tak pasrahke
                      
mergo gusti mboten sare..

(Chorus)
                
urip kuwi pancen keras
                 
dipikir marai ra waras..
               
saben iso ngono sitik
                        
tonggo-tonggo akeh sing serik..

                
urip kuwi pancen keras
                     
yen ra kuat nglakoni bablas..
                  
mung arep nuruti karepe
                            
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

                      
mbok yo do eling yen rodo kuwi muter
 
ojo sok keminter
          
timbang akhire keblinger
                
ora masalah kowe do nggawe susah
                      
penting rejekiku mlaku ora obah owah

                    
urip cen keras ojo ditambahi panas
  
tinimbang pikiranmu
       
nggawe kowe do was was
                  
mbok urip kuwi ojo mung cukup nyombong
   
trimo golek berkah
                      
dungo ikhtiar lan kerjo..

               
ra sah digawe susah
                
bahagia ra butuh mewah
                                
tetep ngguyu senajan tanggane mecucu..

(Interlude)        
                     

(Chorus)
                
urip kuwi pancen keras
                 
dipikir marai ra waras..
               
saben iso ngono sitik
                        
tonggo-tonggo akeh sing serik..

                
urip kuwi pancen keras
                     
yen ra kuat nglakoni bablas..
                  
mung arep nuruti karepe
                            
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

                
urip kuwi pancen keras
                 
dipikir marai ra waras..
               
saben iso ngono sitik
                        
tonggo-tonggo akeh sing serik..

                
urip kuwi pancen keras
                     
yen ra kuat nglakoni bablas..
                  
mung arep nuruti karepe
                           
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Urip Kui Keras – Intan Rahma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Urip Kui Keras – Intan Rahma, Lirik Lagu Urip Kui Keras – Intan Rahma, Kunci Gitar Urip Kui Keras – Intan Rahma

Post Your Thoughts