Chord Gitar Wader Kecepit Watu – Dewi Zega

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wader Kecepit Watu – Dewi Zega. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wader Kecepit Watu – Dewi Zega, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wader Kecepit Watu – Dewi Zega.

(Intro)     
           

                        
Kahanan ngalangi isun lan riko
                   
Masio tah wis podo welase
                     
Sing kepetuk ati, Sing kepetuk rogo
                          
Sun mung biso ngangeni awak riko..

(Chorus)
                   
Sun koyo wader.. kecepit watu
                  
Asep mingser ati ketunu..
                    
Kepingin nyanding pujane ati
                      
Sing kegayuh tangan sun iki

                     
Nelongsone cerito wong podo demene
                   
Sing ono dalan ketemune..

(Intro)     
             

                        
Kahanan ngalangi isun lan riko
                   
Masio tah wis podo welase
                     
Sing kepetuk ati, Sing kepetuk rogo
                          
Sun mung biso ngangeni awak riko..

(Chorus)
                   
Sun koyo wader.. kecepit watu
                  
Asep mingser ati ketunu..
                    
Kepingin nyanding pujane ati
                      
Sing kegayuh tangan sun iki

                   
Sun koyo wader.. kecepit watu
                  
Asep mingser ati ketunu..
                    
Kepingin nyanding pujane ati
                      
Sing kegayuh tangan sun iki

                     
Nelongsone cerito wong podo demene
                   
Sing ono dalan ketemune..

(Outro)    

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wader Kecepit Watu – Dewi Zega yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wader Kecepit Watu – Dewi Zega, Lirik Lagu Wader Kecepit Watu – Dewi Zega, Kunci Gitar Wader Kecepit Watu – Dewi Zega

Post Your Thoughts