Chord Gitar Wayahe – Anggun Pramudita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wayahe – Anggun Pramudita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wayahe – Anggun Pramudita, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wayahe – Anggun Pramudita.

Capo di fret 4

(Intro) ...

                           
langit.. katon biru ring nduwuran..
                      
langit.. dadi watese angenan..

             
howo nggawe bingung..
               
nutup padange mendung..
              
mung biso ngelayung..
               
nuruti pikir linglung..

                      
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..
                      
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..

(Chorus)
                         
peteng roso ati iki.. kegowo angen
                        
pikir ningguli ati hang madep..
              
peteng lan jumpet..
               
mung biso nadah tangan..
              
mugo ono pangapuran..
               
mung biso nekuk ati..
                 
mugi ono dalan hang padang..

(Int.)       

                      
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..
                      
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..

                           
langit.. katon biru ring nduwuran..
                      
langit.. dadi watese angenan..

             
howo nggawe bingung..
               
nutup padange mendung..
              
mung biso ngelayung..
               
nuruti pikir linglung..

                      
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..
                      
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..

(Chorus)
                         
peteng roso ati iki.. kegowo angen
                        
pikir ningguli ati hang madep..
              
peteng lan jumpet..
               
mung biso nadah tangan..
              
mugo ono pangapuran..
               
mung biso nekuk ati..
                 
mugi ono dalan hang padang..

(Int.)    
          
          
           

(Chorus)
                         
peteng roso ati iki.. kegowo angen
                        
pikir ningguli ati hang madep..
              
peteng lan jumpet..
               
mung biso nadah tangan..
              
mugo ono pangapuran..
               
mung biso nekuk ati..
                 
mugi ono dalan hang padang..



Anggun Pramudita - Wayahe[

(Intro) ...

                          
langit.. katon biru ring nduwuran..
                     
langit.. dadi watese angenan..

             
howo nggawe bingung..
              
nutup padange mendung..
              
mung biso ngelayung..
               
nuruti pikir linglung..

                     
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..
                     
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..

(Chorus)
                       
peteng roso ati iki.. kegowo angen
                       
pikir ningguli ati hang madep..
              
peteng lan jumpet..
               
mung biso nadah tangan..
             
mugo ono pangapuran..
               
mung biso nekuk ati..
                
mugi ono dalan hang padang..

(Int.)       

                     
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..
                     
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..

                          
langit.. katon biru ring nduwuran..
                     
langit.. dadi watese angenan..

             
howo nggawe bingung..
              
nutup padange mendung..
              
mung biso ngelayung..
               
nuruti pikir linglung..

                     
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..
                     
syarairairairairairairairai..
                    
syairai rarairarai hua..

(Chorus)
                       
peteng roso ati iki.. kegowo angen
                       
pikir ningguli ati hang madep..
              
peteng lan jumpet..
               
mung biso nadah tangan..
             
mugo ono pangapuran..
               
mung biso nekuk ati..
                
mugi ono dalan hang padang..

(Int.)    
          
          
           

(Chorus)
                       
peteng roso ati iki.. kegowo angen
                       
pikir ningguli ati hang madep..
              
peteng lan jumpet..
               
mung biso nadah tangan..
             
mugo ono pangapuran..
               
mung biso nekuk ati..
                
mugi ono dalan hang padang..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wayahe – Anggun Pramudita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wayahe – Anggun Pramudita, Lirik Lagu Wayahe – Anggun Pramudita, Kunci Gitar Wayahe – Anggun Pramudita

Post Your Thoughts