Chord Gitar Wayahe – Hendra Kumbara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wayahe – Hendra Kumbara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wayahe – Hendra Kumbara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wayahe – Hendra Kumbara.

                    
 hu.. yayaya yaya.. cucurucu
                   
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

                          
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
     [G/B]             
mergo pacaran gandengan tangan
           
kuwi wis ra jaman
                         
wayahe.. wayahe.. siji tak mantepke
   [G/B]                 
hubungan intim sing bukan muhrim
                 
wis terlalu mainstream

        
sing penting aku berjuang
         
kanggo kowe sing tak sayang
                 
tresnoku tenan ora gampangan
  
dolan tak lereni
         
kerjo mempeng tak lakoni
           
nggo sangu rabi

                       
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
                             
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
                        
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
               
mbesuk nggonmu sholat wengi
             
aku sing ngimami..

                   
hu.. yayaya yaya.. cucurucu
                   
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

(Int.)       
             

                          
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
     [G/B]             
mergo pacaran gandengan tangan
           
kuwi wis ra jaman

        
sing penting aku berjuang
         
kanggo kowe sing tak sayang
                 
tresnoku tenan ora gampangan
  
dolan tak lereni
         
kerjo mempeng tak lakoni
           
nggo sangu rabi

                       
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
                             
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
                        
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
               
mbesuk nggonmu sholat wengi
             
aku sing ngimami.. (Amin)

         ()
hu.. yayaya yaya..
             
 aku sing ngimami.. (Amin Ya Allah)
         ()
hu.. yayaya yaya.. 
             
 aku sing ngimami..


  chord diatas sedikit didasarkan

Hendra Kumbara - Wayahe[

                    
 hu.. yayaya yaya.. cucurucu
                   
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

                          
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
                     
mergo pacaran gandengan tangan
           
kuwi wis ra jaman
                         
wayahe.. wayahe.. siji tak mantepke
                       
hubungan intim sing bukan muhrim
                 
wis terlalu mainstream

        
sing penting aku berjuang
         
kanggo kowe sing tak sayang
                 
tresnoku tenan ora gampangan
  
dolan tak lereni
         
kerjo mempeng tak lakoni
           
nggo sangu rabi

                       
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
                             
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
                        
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
                  
mbesuk nggonmu sholat wengi
             
aku sing ngimami..

                   
hu.. yayaya yaya.. cucurucu
                   
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

(Int.)       
             

                          
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
                     
mergo pacaran gandengan tangan
           
kuwi wis ra jaman

        
sing penting aku berjuang
         
kanggo kowe sing tak sayang
                 
tresnoku tenan ora gampangan
  
dolan tak lereni
         
kerjo mempeng tak lakoni
           
nggo sangu rabi

                       
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
                             
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
                        
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
                  
mbesuk nggonmu sholat wengi
             
aku sing ngimami.. (Amin)

         ()
hu.. yayaya yaya..
             
 aku sing ngimami.. (Amin Ya Allah)
         ()
hu.. yayaya yaya.. 
             
 aku sing ngimami..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wayahe – Hendra Kumbara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wayahe – Hendra Kumbara, Lirik Lagu Wayahe – Hendra Kumbara, Kunci Gitar Wayahe – Hendra Kumbara

Post Your Thoughts