Chord Gitar Wegah Kelangan 2 – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wegah Kelangan 2 – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wegah Kelangan 2 – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wegah Kelangan 2 – Nella Kharisma.

(Intro)    
          ..

                          
aku raiso ngapusi.. atiku iki
                             
aku raiso ngilangi.. tresnoku iki
          
dipekso malah mung nyikso
                    
batin iki soyo nahan loro..

                               
iseh utuh roso sayang.. ra iso ilang
                                   
snajan suwe ra gandengan.. mergo kahanan
        
atiku loro tenan
                   
jujur.. aku wegah kelangan..

                        
sabaro sayang aku tetep berjuang..
                   
percoyo sayang yen tresno iki..
 
ora iso ilang..

(Chorus)
                        
abot rasane aku kelangan kowe
                            
atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke
        
opo wes ra ono..
                          
dalan liyo nggo nyambung cerito..

                          
ojo mbo anggep aku wes ora tresno
                        
roso iki tetep ono ra iso lungo
           
tak simpen ning dodo..
                   
aku janji ora bakal bedo..

(Interlude)    
              ..

                               
iseh utuh roso sayang.. ra iso ilang
                                   
snajan suwe ra gandengan.. mergo kahanan
        
atiku loro tenan
                   
jujur.. aku wegah kelangan..

                        
sabaro sayang aku tetep berjuang..
                   
percoyo sayang yen tresno iki..
 
ora iso ilang..

(Chorus)
                        
abot rasane aku kelangan kowe
                            
atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke
        
opo wes ra ono..
                          
dalan liyo nggo nyambung cerito..

                          
ojo mbo anggep aku wes ora tresno
                        
roso iki tetep ono ra iso lungo
           
tak simpen ning dodo..
                   
aku janji ora bakal bedo..



Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2[

(Intro)    
          ..

                          
aku raiso ngapusi.. atiku iki
                            
aku raiso ngilangi.. tresnoku iki
          
dipekso malah mung nyikso
                   
batin iki soyo nahan loro..

                               
iseh utuh roso sayang.. ra iso ilang
                                  
snajan suwe ra gandengan.. mergo kahanan
        
atiku loro tenan
                  
jujur.. aku wegah kelangan..

                      
sabaro sayang aku tetep berjuang..
                 
percoyo sayang yen tresno iki..
 
ora iso ilang..

(Chorus)
                        
abot rasane aku kelangan kowe
                           
atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke
        
opo wes ra ono..
                         
dalan liyo nggo nyambung cerito..

                          
ojo mbo anggep aku wes ora tresno
                       
roso iki tetep ono ra iso lungo
           
tak simpen ning dodo..
                  
aku janji ora bakal bedo..

(Interlude)    
              ..

                               
iseh utuh roso sayang.. ra iso ilang
                                  
snajan suwe ra gandengan.. mergo kahanan
        
atiku loro tenan
                  
jujur.. aku wegah kelangan..

                      
sabaro sayang aku tetep berjuang..
                 
percoyo sayang yen tresno iki..
 
ora iso ilang..

(Chorus)
                        
abot rasane aku kelangan kowe
                           
atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke
        
opo wes ra ono..
                         
dalan liyo nggo nyambung cerito..

                          
ojo mbo anggep aku wes ora tresno
                       
roso iki tetep ono ra iso lungo
           
tak simpen ning dodo..
                  
aku janji ora bakal bedo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wegah Kelangan 2 – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wegah Kelangan 2 – Nella Kharisma, Lirik Lagu Wegah Kelangan 2 – Nella Kharisma, Kunci Gitar Wegah Kelangan 2 – Nella Kharisma

Post Your Thoughts