Chord Gitar Wegah Kelangan – Topik Sudirman

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wegah Kelangan – Topik Sudirman. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wegah Kelangan – Topik Sudirman, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wegah Kelangan – Topik Sudirman.

(Intro)    
               

    [G/B]         
mandeko singmu nangis..
         
aku ora tegel..
                
nek kowe wes nangis..

   [G/B]         
aku neng kene kangen..
             
uwes kangen banget
                        
esemmu, ngguya ngguyu karo aku..

                
 nanging mung konco..

tak pendem tresno..
                  
padahal neng ati loro

(Chorus)
              
tulus tresnaku..
             
bacut ket awal wes..
       
kadung jeru..

           
aku bakal merjuangke
          
kowe karo aku..
         
kowe karo aku..

            
sawangen aku..
             
bakal setyo janji..
        
nyimpen tresno iki..

                    
sanajan kowe dudu nggonaku
               
atiku pancen nggonamu..
                 
atimu dinggo wong liyo..

(Int.)   
              

    [G/B]       
mandeko singmu susah
         
aku ora tegel
               
nek kowe wes susah..

     [G/B]       
mergo manis esemmu
           
apikan sliramu
                     
marai keblasuk anggonku turu

                
 nanging mung konco..

tak pendem tresno..
                  
padahal neng ati loro

(Chorus)
              
tulus tresnaku..
             
bacut ket awal wes..
       
kadung jeru..

           
aku bakal merjuangke
          
kowe karo aku..
         
kowe karo aku..

            
sawangen aku..
             
bakal setyo janji..
        
nyimpen tresno iki..

                  
sanajan kowe dudu nggonaku
               
atiku pancen nggonamu..
                 
atimu dinggo wong liyo..
             
dinggo wong liyo..
               
lan dudu aku..



Topik Sudirman - Wegah Kelangan[

(Intro)    
               

               
mandeko singmu nangis..
         
aku ora tegel..
               
nek kowe wes nangis..

              
aku neng kene kangen..
             
uwes kangen banget
                       
esemmu, ngguya ngguyu karo aku..

               
 nanging mung konco..

tak pendem tresno..
                  
padahal neng ati loro

(Chorus)
              
tulus tresnaku..
            
bacut ket awal wes..
       
kadung jeru..

           
aku bakal merjuangke
          
kowe karo aku..
         
kowe karo aku..

            
sawangen aku..
            
bakal setyo janji..
        
nyimpen tresno iki..

                   
sanajan kowe dudu nggonaku
              
atiku pancen nggonamu..
                 
atimu dinggo wong liyo..

(Int.)   
              

    [E/G#]      
mandeko singmu susah
         
aku ora tegel
              
nek kowe wes susah..

     [E/G#]      
mergo manis esemmu
           
apikan sliramu
                    
marai keblasuk anggonku turu

               
 nanging mung konco..

tak pendem tresno..
                  
padahal neng ati loro

(Chorus)
              
tulus tresnaku..
            
bacut ket awal wes..
       
kadung jeru..

           
aku bakal merjuangke
          
kowe karo aku..
         
kowe karo aku..

            
sawangen aku..
            
bakal setyo janji..
        
nyimpen tresno iki..

                  
sanajan kowe dudu nggonaku
              
atiku pancen nggonamu..
                 
atimu dinggo wong liyo..
            
dinggo wong liyo..
               
lan dudu aku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wegah Kelangan – Topik Sudirman yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wegah Kelangan – Topik Sudirman, Lirik Lagu Wegah Kelangan – Topik Sudirman, Kunci Gitar Wegah Kelangan – Topik Sudirman

Post Your Thoughts