Chord Gitar Welas Setengah Ati – Vita Alvia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Welas Setengah Ati – Vita Alvia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Welas Setengah Ati – Vita Alvia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Welas Setengah Ati – Vita Alvia.

Capo di fret 3

(Intro)       

      
mageh sing biso..
         
sun lalekno ono ring ati
         
bengen riko buang..
        
tulus welas iki..

        
wes sun turuti..
        
paran baen hang riko karepi
       
tibane nong mburi..
        
riko ngeliyo ati..

                   
jujur.. welas sun temenan..
                        
tapi.. riko sanding wong liyan..

(Intro)       
              

(Chorus)
                    
bengen riko sio-sio welas iki..
                     
serto saiki isun riko goleti
-                       
 tapi isun hang sing tau biso lali..
                                  
nong welas riko hang mung setengah ati..

        
cukup semene baen
       
ojo njaluk balek maning
                       
sun wedi mbaleni loro ati nisun..

(Intro)       

      
mageh sing biso
         
sun lalekno ono ring ati
         
bengen riko buang..
        
tulus welas iki..

        
wes sun turuti..
        
paran baen hang riko karepi
       
tibane nong mburi..
        
riko ngeliyo ati..

                   
jujur.. welas sun temenan..
                        
tapi.. riko sanding wong liyan..

(Intro)       
              

(Chorus)
                    
bengen riko sio-sio welas iki..
                     
serto saiki isun riko goleti
-                       
 tapi isun hang sing tau biso lali..
                                  
nong welas riko hang mung setengah ati..

        
cukup semene baen
       
ojo njaluk balek maning
                       
sun wedi mbaleni loro ati nisun..

                    
bengen riko sio-sio welas iki..
                     
serto saiki isun riko goleti
-                       
 tapi isun hang sing tau biso lali..
                                  
nong welas riko hang mung setengah ati..

        
cukup semene baen
       
ojo njaluk balek maning
                       
sun wedi mbaleni loro ati nisun..

(Outro)       



Vita Alvia - Welas Setengah Ati[

(Intro)       

      
mageh sing biso..
         
sun lalekno ono ring ati
         
bengen riko buang..
        
tulus welas iki..

        
wes sun turuti..
        
paran baen hang riko karepi
       
tibane nong mburi..
        
riko ngeliyo ati..

                   
jujur.. welas sun temenan..
                        
tapi.. riko sanding wong liyan..

(Intro)       
              

(Chorus)
                    
bengen riko sio-sio welas iki..
                     
serto saiki isun riko goleti
-                       
 tapi isun hang sing tau biso lali..
                                  
nong welas riko hang mung setengah ati..

        
cukup semene baen
       
ojo njaluk balek maning
                       
sun wedi mbaleni loro ati nisun..

(Intro)       

      
mageh sing biso
         
sun lalekno ono ring ati
         
bengen riko buang..
        
tulus welas iki..

        
wes sun turuti..
        
paran baen hang riko karepi
       
tibane nong mburi..
        
riko ngeliyo ati..

                   
jujur.. welas sun temenan..
                        
tapi.. riko sanding wong liyan..

(Intro)       
              

(Chorus)
                    
bengen riko sio-sio welas iki..
                     
serto saiki isun riko goleti
-                       
 tapi isun hang sing tau biso lali..
                                  
nong welas riko hang mung setengah ati..

        
cukup semene baen
       
ojo njaluk balek maning
                       
sun wedi mbaleni loro ati nisun..

                    
bengen riko sio-sio welas iki..
                     
serto saiki isun riko goleti
-                       
 tapi isun hang sing tau biso lali..
                                  
nong welas riko hang mung setengah ati..

        
cukup semene baen
       
ojo njaluk balek maning
                       
sun wedi mbaleni loro ati nisun..

(Outro)       

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Welas Setengah Ati – Vita Alvia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Welas Setengah Ati – Vita Alvia, Lirik Lagu Welas Setengah Ati – Vita Alvia, Kunci Gitar Welas Setengah Ati – Vita Alvia

Post Your Thoughts