Chord Gitar Wes Dalane – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wes Dalane – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wes Dalane – Safira Inema, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wes Dalane – Safira Inema.

(Intro)    
           ..

           
yen pancen duduk jodone
      
aku kudu ngiklashake..
               
ora.. iso karo kowe..

           
yen pancen iki dalane
     
ora usah dipeksakne..
                
aku.. kudu karo kowe..

(Chorus)
                  
kabeh iki wes takdire..
         
sing digaris karo Gusti
              
aku menungso bioso
           
sing amung iso nerimo..

(Int.) ...
          ..
         
         

           
yen pancen duduk jodone
      
aku kudu ngiklashake..
               
ora.. iso karo kowe..

           
yen pancen iki dalane
     
ora usah dipeksakne..
                
aku.. kudu karo kowe..

(Chorus)
                  
kabeh iki wes takdire..
         
sing digaris karo Gusti
              
aku menungso bioso
           
sing amung iso nerimo..

                  
kabeh iki wes takdire..
         
sing digaris karo Gusti
              
aku menungso bioso
           
sing amung iso nerimo..



Safira Inema - Wes Dalane[

(Intro)    
           ..

           
yen pancen duduk jodone
      
aku kudu ngiklashake..
              
ora.. iso karo kowe..

           
yen pancen iki dalane
     
ora usah dipeksakne..
               
aku.. kudu karo kowe..

(Chorus)
                 
kabeh iki wes takdire..
         
sing digaris karo Gusti
             
aku menungso bioso
           
sing amung iso nerimo..

(Int.) ...
          ..
         
         

           
yen pancen duduk jodone
      
aku kudu ngiklashake..
              
ora.. iso karo kowe..

           
yen pancen iki dalane
     
ora usah dipeksakne..
               
aku.. kudu karo kowe..

(Chorus)
                 
kabeh iki wes takdire..
         
sing digaris karo Gusti
             
aku menungso bioso
           
sing amung iso nerimo..

                 
kabeh iki wes takdire..
         
sing digaris karo Gusti
             
aku menungso bioso
           
sing amung iso nerimo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wes Dalane – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wes Dalane – Safira Inema, Lirik Lagu Wes Dalane – Safira Inema, Kunci Gitar Wes Dalane – Safira Inema

Post Your Thoughts