Chord Gitar Wes Oleh Gantine – Pendhoza Feat. ACW Star & Ayu Talita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wes Oleh Gantine – Pendhoza Feat. ACW Star & Ayu Talita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wes Oleh Gantine – Pendhoza Feat. ACW Star & Ayu Talita, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wes Oleh Gantine – Pendhoza Feat. ACW Star & Ayu Talita.

Capo di fret 2

(Intro)    
           

                  
tiada pelukan kasih sayang
                        
dari dirimu, aku kau tinggalkan
                         
tak kunjung padam, cintamu hilang
                  
sejak ini tak ada kabarmu

                                     
 sabar sabar neng ati, wes loro batin iki
                                     
kowe mblenjani janji, loro ra mari-mari
                                   
mugo gusti maringi aku oleh pengganti
                                     
sing apik lan gemati, ra koyo kowe kuwi
                                      
seminggu kowe ilang, minggat tanpo alasan
                                     
aku wes kadung edan, mlaku karo sampeyan
                                       
wes cukup tresno iki, ra bakal tak baleni
                                       ()
cidro, cidro neng ati, mugo aku oleh ganti

                     
kangmas opo lali karo aku ra kelingah
                     
aku tansah ngenteni tekanmu..
                   
opo kurang ayu, opo aku kurang seksi
  
lilakno tresnamu
           
bangun tresna kang suci ugo sayekti

              
dek pangapurane aku
                   
uwes lali marang sliramu
                     
yen kowe pancen tansah nunggu tekaku
                         
kowe paling seng ngerti artiku

                    
tiada yang salah, biarlah sudah
                  
lupakan saja cinta palsunya
              
kita awali hari ini
                     
lembaran baru.. kita jalani

                                          
oh yeah, pangucap matur nuwunku kanggo sliramu
                                     
seng tansah setio nunggu olehe tresnaku
                                       
ra bakal tak larani tresnamu tulus lan suci
                                           
yo mung kuwi sing tansah gawe bungah nang ati
                                        
pancen kowe sing dadi pangobataning laraku
                                     
wes ra ono masalah lugu ning pikirangku
                                      
kabeh tak lalikno mergo wes oleh gantine
                                   ()
seng luwih tresno aku lan jembar atine

                 
kangmas aku tresno marang sliramu
                         
ojo nganti kowe ngelarani atiku
                 
dek aku wes mantep kalih sampeyan
                       
opo tresnamu dudu mergo pelampiasan

(Coda)    
          

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wes Oleh Gantine – Pendhoza Feat. ACW Star & Ayu Talita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wes Oleh Gantine – Pendhoza Feat. ACW Star & Ayu Talita, Lirik Lagu Wes Oleh Gantine – Pendhoza Feat. ACW Star & Ayu Talita, Kunci Gitar Wes Oleh Gantine – Pendhoza Feat. ACW Star & Ayu Talita

Post Your Thoughts