Chord Gitar Wes Ra Jodone – Salsa Kirana

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wes Ra Jodone – Salsa Kirana. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wes Ra Jodone – Salsa Kirana, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wes Ra Jodone – Salsa Kirana.

Capo di fret 3

(Intro)        
              

                   
Tak tompo kabeh keputusanmu
                  
Yen kuwi dadi karepmu
          
Misah tali tresnoku
           
Gawe tatu atiku..

                     
Wes garise mung cukup semene
                  
Nali tresno karo kowe
            
Lilo kudu tak lilakne
                                 
Kudu tak trimo mung pancen iki dalane..

             
 Tak kuatne atiku..
                  
 Senajan remuk batinku..
                     
 Yen pancene kowe du jodoku
                      
Iki kahanan wes lalekno aku

             
Ra ngiro kowe ninggalke aku
                               ---
Wes ra ono tresno neng njero atimu
              
Rungokno jerit tangis atiku
                      
Iki kahanan wes lalekno aku

(Interlude)    -   ..

                   
Tak tompo kabeh keputusanmu
                  
Yen kuwi dadi karepmu
          
Misah tali tresnoku
           
Gawe tatu atiku..

                     
Wes garise mung cukup semene
                  
Nali tresno karo kowe
            
Lilo kudu tak lilakne
                                 
Kudu tak trimo mung pancen iki dalane..

             
 Tak kuatne atiku..
                  
 Senajan remuk batinku..
                     
 Yen pancene kowe du jodoku
                      
Iki kahanan wes lalekno aku

             
Ra ngiro kowe ninggalke aku
                               ---
Wes ra ono tresno neng njero atimu
              
Rungokno jerit tangis atiku
                      
Iki kahanan wes lalekno aku

             
Ra ngiro kowe ninggalke aku
                               ---
Wes ra ono tresno neng njero atimu
              
Rungokno jerit tangis atiku
                      
Iki kahanan wes lalekno aku
                      
Iki kahanan wes lalekno aku



Salsa Kirana - Wes Ra Jodone[

(Intro)        
              

                  
Tak tompo kabeh keputusanmu
                 
Yen kuwi dadi karepmu
         
Misah tali tresnoku
           
Gawe tatu atiku..

                    
Wes garise mung cukup semene
                 
Nali tresno karo kowe
            
Lilo kudu tak lilakne
                               
Kudu tak trimo mung pancen iki dalane..

           
 Tak kuatne atiku..
                
 Senajan remuk batinku..
                  
 Yen pancene kowe du jodoku
                    
Iki kahanan wes lalekno aku

            
Ra ngiro kowe ninggalke aku
                              ---
Wes ra ono tresno neng njero atimu
             
Rungokno jerit tangis atiku
                    
Iki kahanan wes lalekno aku

(Interlude)    -   ..

                  
Tak tompo kabeh keputusanmu
                 
Yen kuwi dadi karepmu
         
Misah tali tresnoku
           
Gawe tatu atiku..

                    
Wes garise mung cukup semene
                 
Nali tresno karo kowe
            
Lilo kudu tak lilakne
                               
Kudu tak trimo mung pancen iki dalane..

           
 Tak kuatne atiku..
                
 Senajan remuk batinku..
                  
 Yen pancene kowe du jodoku
                    
Iki kahanan wes lalekno aku

            
Ra ngiro kowe ninggalke aku
                              ---
Wes ra ono tresno neng njero atimu
             
Rungokno jerit tangis atiku
                    
Iki kahanan wes lalekno aku

            
Ra ngiro kowe ninggalke aku
                              ---
Wes ra ono tresno neng njero atimu
             
Rungokno jerit tangis atiku
                    
Iki kahanan wes lalekno aku
                    
Iki kahanan wes lalekno aku

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wes Ra Jodone – Salsa Kirana yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wes Ra Jodone – Salsa Kirana, Lirik Lagu Wes Ra Jodone – Salsa Kirana, Kunci Gitar Wes Ra Jodone – Salsa Kirana

Post Your Thoughts