Chord Gitar Wes Tak Ikhlasno – Maulana Ardiansyah

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wes Tak Ikhlasno – Maulana Ardiansyah. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wes Tak Ikhlasno – Maulana Ardiansyah, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wes Tak Ikhlasno – Maulana Ardiansyah.

(Intro)     
       -[G/B]    ..

           
gedine tresnoku iki
                        [G/B]
kanggo koe sing tak tresnani
              
kabeh luntur mergo kowe
           
wes ono liyane..

              
wes cukup.. semene wae..
             [G/B]
wes ojo diteruske
           
hubungan aku lan kowe
              
cukup semene wae..

        
wes tak kuat-kuatke
        
nahan loro.. iki..
                       
ning nyatane atiku ora kuat..

(Chorus)
             
wes tak ikhlasno..
           
wes tak lilakno..
                
koe gandeng karo wong liyo
                 
kabeh bakal tak trimo..

                     
senajan atiku.. loro rasane..
                 
nanging arep piye meneh..
                     
pancen kabeh uwes garise..

              
wes cukup.. semene wae..
             [G/B]
wes ojo diteruske
           
hubungan aku lan kowe
              
cukup semene wae..

        
wes tak kuat-kuatke
        
nahan loro.. iki..
                       
ning nyatane atiku ora kuat..

(Chorus)
             
wes tak ikhlasno..
           
wes tak lilakno..
                
koe gandeng karo wong liyo
                 
kabeh bakal tak trimo..

                     
senajan atiku.. loro rasane..
                 
nanging arep piye meneh..
                   
pancen kabeh uwis garise..

(Int.)      
                 hu..

(Chorus)
             
wes tak ikhlasno..
           
wes tak lilakno..
                
koe gandeng karo wong liyo
                 
kabeh bakal tak trimo..

                     
senajan atiku.. loro rasane..
                 
nanging arep piye meneh..
                  ()
pancen kabeh uwis garise..

             
wes tak ikhlasno..
           
wes tak lilakno..
                
koe gandeng karo wong liyo
                 
kabeh bakal tak trimo..

                     
senajan atiku.. loro rasane..
                 
nanging arep piye meneh..
                   
pancen kabeh uwis garise..



Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno[

(Intro)     
       -[E/G#]    ..

          
gedine tresnoku iki
                        [E/G#]
kanggo koe sing tak tresnani
             
kabeh luntur mergo kowe
           
wes ono liyane..

             
wes cukup.. semene wae..
             [E/G#]
wes ojo diteruske
          
hubungan aku lan kowe
              
cukup semene wae..

        
wes tak kuat-kuatke
        
nahan loro.. iki..
                       
ning nyatane atiku ora kuat..

(Chorus)
             
wes tak ikhlasno..
          
wes tak lilakno..
                
koe gandeng karo wong liyo
                 
kabeh bakal tak trimo..

                    
senajan atiku.. loro rasane..
                 
nanging arep piye meneh..
                     
pancen kabeh uwes garise..

             
wes cukup.. semene wae..
             [E/G#]
wes ojo diteruske
          
hubungan aku lan kowe
              
cukup semene wae..

        
wes tak kuat-kuatke
        
nahan loro.. iki..
                       
ning nyatane atiku ora kuat..

(Chorus)
             
wes tak ikhlasno..
          
wes tak lilakno..
                
koe gandeng karo wong liyo
                 
kabeh bakal tak trimo..

                    
senajan atiku.. loro rasane..
                 
nanging arep piye meneh..
                   
pancen kabeh uwis garise..

(Int.)      
                  hu..

(Chorus)
             
wes tak ikhlasno..
          
wes tak lilakno..
                
koe gandeng karo wong liyo
                 
kabeh bakal tak trimo..

                    
senajan atiku.. loro rasane..
                 
nanging arep piye meneh..
                  ()
pancen kabeh uwis garise..

             
wes tak ikhlasno..
          
wes tak lilakno..
                
koe gandeng karo wong liyo
                 
kabeh bakal tak trimo..

                    
senajan atiku.. loro rasane..
                 
nanging arep piye meneh..
                   
pancen kabeh uwis garise..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wes Tak Ikhlasno – Maulana Ardiansyah yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wes Tak Ikhlasno – Maulana Ardiansyah, Lirik Lagu Wes Tak Ikhlasno – Maulana Ardiansyah, Kunci Gitar Wes Tak Ikhlasno – Maulana Ardiansyah

Post Your Thoughts