Chord Gitar Wis Cukup – Toto Rahmadi

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wis Cukup – Toto Rahmadi. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wis Cukup – Toto Rahmadi, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wis Cukup – Toto Rahmadi.

                  
opo pancen wis nasibku..
             
kudu nandang loro..
                         
weruh kowe gandeng ro wong liyo..

(Intro)        

                   
kowe sing tak anti anti
                 
malah mblenjani janji..
                           
ora ngerteni kowe sing tak tresnani..

                
 nengopo kowe tego..
                   
 ngelarani aku sing wis kadung jero..

(Chorus)
                         
wis cukup kowe ngelarani ati..
                              
cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
                               
tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
                
pisahan ro slirahmu
                        
senajan loro.. neng njero ati..

(Int.)       
                ..

                  
opo pancen wis nasibku..
             
kudu nandang loro..
                         
weruh kowe gandeng ro wong liyo..

                   
kowe sing tak anti anti
                 
malah mblenjani janji..
                           
ora ngerteni kowe sing tak tresnani..

                
 nengopo kowe tego..
                   
 ngelarani aku sing wis kadung jero..

(Chorus)
                         
wis cukup kowe ngelarani ati..
                              
cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
                               
tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
                
pisahan ro slirahmu
                          
senajan loro.. neng njero ati..

                         
wis cukup kowe ngelarani ati..
                              
cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
                               
tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
                
pisahan ro slirahmu
                           
senajan loro.. neng njero ati..
                    
huu.. pisahan ro slirahmu..
                        
senajan loro.. neng njero ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wis Cukup – Toto Rahmadi yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wis Cukup – Toto Rahmadi, Lirik Lagu Wis Cukup – Toto Rahmadi, Kunci Gitar Wis Cukup – Toto Rahmadi

Post Your Thoughts