Chord Gitar Wis Ra Kuat – Marvin

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wis Ra Kuat – Marvin. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wis Ra Kuat – Marvin, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wis Ra Kuat – Marvin.

Capo di fret 1

(Intro)      [G/B] 
            ..

       [G/B]               
aku ra iso.. ngomong opo-opo..
                           
mung tak simpen.. ning jero dodo..
                
masio kowe.. wis ra ono..
              
ning ngarep moto..

        [G/B]                   
wis suwe kangen iki tak rasakke..
                         
ra ono liyane.. mung kowe dewe..
           
ra awan ra wengi..
                              
ati iki.. mung kowe.. tak enteni..

(Chorus)
                          
wis ra kuat.. aku ngempet kangenku..
                     
wis ra kuat.. aku adoh awakmu..
                          
wis ra kuat.. ku ngenteni tekanmu..
                        
wis ra kuat.. aku pengen ketemu..

                             
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
                               
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..

(Int.)      [G/B] 
             

        [G/B]                   
wis suwe kangen iki tak rasakke..
                         
ra ono liyane.. mung kowe dewe..
           
ra awan ra wengi..
                              
ati iki.. mung kowe.. tak enteni..

(Chorus)
                          
wis ra kuat.. aku ngempet kangenku..
                     
wis ra kuat.. aku adoh awakmu..
                          
wis ra kuat.. ku ngenteni tekanmu..
                        
wis ra kuat.. aku pengen ketemu..

                             
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
                               
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..
                       [G/B]  
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
                               
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..



Marvin - Wis Ra Kuat[

(Intro)      [G#/C] 
            ..

      [G#/C]              
aku ra iso.. ngomong opo-opo..
                         
mung tak simpen.. ning jero dodo..
               
masio kowe.. wis ra ono..
              
ning ngarep moto..

       [G#/C]                 
wis suwe kangen iki tak rasakke..
                       
ra ono liyane.. mung kowe dewe..
           
ra awan ra wengi..
                           
ati iki.. mung kowe.. tak enteni..

(Chorus)
                        
wis ra kuat.. aku ngempet kangenku..
                   
wis ra kuat.. aku adoh awakmu..
                        
wis ra kuat.. ku ngenteni tekanmu..
                      
wis ra kuat.. aku pengen ketemu..

                           
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
                             
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..

(Int.)      [G#/C] 
             

       [G#/C]                 
wis suwe kangen iki tak rasakke..
                       
ra ono liyane.. mung kowe dewe..
           
ra awan ra wengi..
                           
ati iki.. mung kowe.. tak enteni..

(Chorus)
                        
wis ra kuat.. aku ngempet kangenku..
                   
wis ra kuat.. aku adoh awakmu..
                        
wis ra kuat.. ku ngenteni tekanmu..
                      
wis ra kuat.. aku pengen ketemu..

                           
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
                             
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..
                     [G#/C]  
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
                             
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wis Ra Kuat – Marvin yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wis Ra Kuat – Marvin, Lirik Lagu Wis Ra Kuat – Marvin, Kunci Gitar Wis Ra Kuat – Marvin

Post Your Thoughts