Chord Gitar Wit Gedang – Gemah Ripah

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wit Gedang – Gemah Ripah. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wit Gedang – Gemah Ripah, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wit Gedang – Gemah Ripah.

(Intro)  [G/B]  
         [C/E]   ..

           [G/B]
 wis kadung sayang..
                       
 kabeh tak los.. kanggo kowe..
          [C/E]
kowe sing tak sayang..
               
jebul kowe malah ngilang..

    [G/B]                        
 ora kiro-kiro.. atiku mbok gawe loro
            [C/E]
ning ngarep moto..
                    [C/E]  
kowe mlaku ro wong liyo..

       [G/B]                   
 cerito wingi.. durung iso tak lereni
        [C/E]                   
kebacut jeru.. kowe neng njero atiku..
    [G/B]                    
 masio loro.. nanging aku iso opo
         [C/E]                    
wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

                
 ning taman kilisuci..
              
kowe ngucap janji..
              
jare sehidup semati..

(Chorus)
          
 opo kowe lali..
                 
 Gusti kang anyekseni..
     
 piye nasibku
                 --
sing wis kadung percoyo..
                 
bakal saklawase.. urip karo kowe..

               
 tulung mbok sadaro..
                   
 tekaku mbok anggep opo..
                       
 ora ono bedane wit gedang karo kowe..
                        
 nduwe jantung ning ra nduwe ati..
      ()
 kowe tego..

(Int.)    
         ..
               (yoo..)

    [G/B]                      
 cerito wingi.. durung iso tak lereni
        [C/E]                   
kebacut jeru.. kowe neng njero atiku..
    [G/B]                    
 masio loro.. nanging aku iso opo
         [C/E]                    
wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

                
 ning taman kilisuci..
              
kowe ngucap janji..
              
jare sehidup semati..

(Chorus)
          
 opo kowe lali..
                 
 Gusti kang anyekseni..
     
 piye nasibku
                 
sing wis kadung percoyo..
                 
bakal saklawase.. urip karo kowe..

               
 tulung mbok sadaro..
                   
 tekaku mbok anggep opo..
                       
 ora ono bedane wit gedang karo kowe..
                        
 nduwe jantung ning ra nduwe ati..
       
 kowe tego..



Gemah Ripah - Wit Gedang[

(Intro)  [D/F#]  
         [G/B]   ..

           [D/F#]
 wis kadung sayang..
                       
 kabeh tak los.. kanggo kowe..
          [G/B]
kowe sing tak sayang..
               
jebul kowe malah ngilang..

    [D/F#]                       
 ora kiro-kiro.. atiku mbok gawe loro
            [G/B]
ning ngarep moto..
                    [G/B]  
kowe mlaku ro wong liyo..

       [D/F#]                  
 cerito wingi.. durung iso tak lereni
        [G/B]                   
kebacut jeru.. kowe neng njero atiku..
    [D/F#]                   
 masio loro.. nanging aku iso opo
         [G/B]                    
wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

                
 ning taman kilisuci..
              
kowe ngucap janji..
              
jare sehidup semati..

(Chorus)
          
 opo kowe lali..
                 
 Gusti kang anyekseni..
     
 piye nasibku
                 --
sing wis kadung percoyo..
                  
bakal saklawase.. urip karo kowe..

               
 tulung mbok sadaro..
                   
 tekaku mbok anggep opo..
                       
 ora ono bedane wit gedang karo kowe..
                        
 nduwe jantung ning ra nduwe ati..
      ()
 kowe tego..

(Int.)    
         ..
               (yoo..)

    [D/F#]                     
 cerito wingi.. durung iso tak lereni
        [G/B]                   
kebacut jeru.. kowe neng njero atiku..
    [D/F#]                   
 masio loro.. nanging aku iso opo
         [G/B]                    
wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

                
 ning taman kilisuci..
              
kowe ngucap janji..
              
jare sehidup semati..

(Chorus)
          
 opo kowe lali..
                 
 Gusti kang anyekseni..
     
 piye nasibku
                 
sing wis kadung percoyo..
                  
bakal saklawase.. urip karo kowe..

               
 tulung mbok sadaro..
                   
 tekaku mbok anggep opo..
                       
 ora ono bedane wit gedang karo kowe..
                        
 nduwe jantung ning ra nduwe ati..
       
 kowe tego..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wit Gedang – Gemah Ripah yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wit Gedang – Gemah Ripah, Lirik Lagu Wit Gedang – Gemah Ripah, Kunci Gitar Wit Gedang – Gemah Ripah

Post Your Thoughts