Chord Gitar Wong Ra Cetho – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wong Ra Cetho – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wong Ra Cetho – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wong Ra Cetho – Didi Kempot.

(Intro)       
               ..

               
senengo.. senengno atimu
                       
peresen eluh sing ono.. mripatku..
                     
wis tak trimo.. meneng karo ngelus dodo
                             
kuat ra kuat meh ngomong opo..

               
mesemmu.. ning aku mung lamis
                        
seprene kowe mung.. gawe nangis..
                  
wis tak trimo.. senajan ning ati loro
                     
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

(Intro)    ..

(Chorus)
     
kembange kembang kenangan
 
alom ilang gagange
    
tak sawang saiki bedho
 
uwis ilang wangine..

(Intro)   

      
wong uwis nyoto konangan
  
karo uwong liyane
                    
tego kowe karo kancaku dewe..

(Int.)       
             ..

               
mesemmu.. ning aku mung lamis
                        
seprene kowe mung.. gawe nangis..
                  
wis tak trimo.. senajan ning ati loro
                     
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

(Intro)    ..

(Chorus)
     
kembange kembang kenangan
 
alom ilang gagange
    
tak sawang saiki bedho
 
uwis ilang wangine..

(Intro)   

      
wong uwis nyoto konangan
  
karo uwong liyane
                    
tego kowe karo kancaku dewe..

(Outro)   



Didi Kempot - Wong Ra Cetho[

(Intro)       
               ..

               
senengo.. senengno atimu
                       
peresen eluh sing ono.. mripatku..
                    
wis tak trimo.. meneng karo ngelus dodo
                             
kuat ra kuat meh ngomong opo..

               
mesemmu.. ning aku mung lamis
                        
seprene kowe mung.. gawe nangis..
                 
wis tak trimo.. senajan ning ati loro
                     
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

(Intro)    ..

(Chorus)
     
kembange kembang kenangan
 
alom ilang gagange
    
tak sawang saiki bedho
 
uwis ilang wangine..

(Intro)   

      
wong uwis nyoto konangan
  
karo uwong liyane
                    
tego kowe karo kancaku dewe..

(Int.)       
             ..

               
mesemmu.. ning aku mung lamis
                        
seprene kowe mung.. gawe nangis..
                 
wis tak trimo.. senajan ning ati loro
                     
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

(Intro)    ..

(Chorus)
     
kembange kembang kenangan
 
alom ilang gagange
    
tak sawang saiki bedho
 
uwis ilang wangine..

(Intro)   

      
wong uwis nyoto konangan
  
karo uwong liyane
                    
tego kowe karo kancaku dewe..

(Outro)   ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wong Ra Cetho – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wong Ra Cetho – Didi Kempot, Lirik Lagu Wong Ra Cetho – Didi Kempot, Kunci Gitar Wong Ra Cetho – Didi Kempot

Post Your Thoughts