Chord Gitar Wonosari Mbagi Ati – Didik Budi

Berikut ini merupakan Chord Gitar Wonosari Mbagi Ati – Didik Budi. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Wonosari Mbagi Ati – Didik Budi, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Wonosari Mbagi Ati – Didik Budi.

Capo di fret 4

(Intro)     

                           
 kudu tak goleki.. ning ngendi..
                       
janjimu sing wingi ngancani..
                      
gek opo mungkin awakmu wes lali..
                                  
cobo dadi aku.. we bakale loro ati..

                         
 yen tak fikir kabeh salahku..
                       
ku mbuka ati kanggo sliramu..
     
sing jelas isomu..
            
mung nggawe loro atiku..
  
cukup reti kowe..
                       
kabeh tingkah lakumu..

(Chorus)
         
ning wonosari iki..
       
kowe lungo mbagi ati..
  
loroku sing wingi..
 
iseh tak tambani..
    
sak iki we teko..
          
mung nambahi loro..
                         
Gusti kulo pun ikhlas legowo..

(Int.)    
           

                         
 yen tak fikir kabeh salahku..
                     
kubuka ati kanggo sliramu..
                            
sing jelas isomu mung nggawe loro atiku..
                       
cukup reti kowe.. kabeh tingkah lakumu..

(Chorus)
         
ning wonosari iki..
       
kowe lungo mbagi ati..
  
loroku sing wingi..
 
iseh tak tambani..
    
sak iki we teko..
          
mung nambahi loro..
                           
Gusti kulo pun ikhlas legowo..

         
ning wonosari iki..
       
kowe lungo mbagi ati..
  
loroku sing wingi..
 
iseh tak tambani..
    
sak iki we teko..
          
mung nambahi loro..
                         
Gusti kulo pun ikhlas legowo..
                         
Gusti kulo pun ikhlas legowo..



Didik Budi - Wonosari Mbagi Ati[

(Intro)     

                          
 kudu tak goleki.. ning ngendi..
                       
janjimu sing wingi ngancani..
                     
gek opo mungkin awakmu wes lali..
                                  
cobo dadi aku.. we bakale loro ati..

                        
 yen tak fikir kabeh salahku..
                       
ku mbuka ati kanggo sliramu..
     
sing jelas isomu..
            
mung nggawe loro atiku..
  
cukup reti kowe..
                       
kabeh tingkah lakumu..

(Chorus)
         
ning wonosari iki..
       
kowe lungo mbagi ati..
  
loroku sing wingi..
 
iseh tak tambani..
    
sak iki we teko..
          
mung nambahi loro..
                         
Gusti kulo pun ikhlas legowo..

(Int.)    
           

                        
 yen tak fikir kabeh salahku..
                     
kubuka ati kanggo sliramu..
                           
sing jelas isomu mung nggawe loro atiku..
                       
cukup reti kowe.. kabeh tingkah lakumu..

(Chorus)
         
ning wonosari iki..
       
kowe lungo mbagi ati..
  
loroku sing wingi..
 
iseh tak tambani..
    
sak iki we teko..
          
mung nambahi loro..
                           
Gusti kulo pun ikhlas legowo..

         
ning wonosari iki..
       
kowe lungo mbagi ati..
  
loroku sing wingi..
 
iseh tak tambani..
    
sak iki we teko..
          
mung nambahi loro..
                         
Gusti kulo pun ikhlas legowo..
                         
Gusti kulo pun ikhlas legowo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Wonosari Mbagi Ati – Didik Budi yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Wonosari Mbagi Ati – Didik Budi, Lirik Lagu Wonosari Mbagi Ati – Didik Budi, Kunci Gitar Wonosari Mbagi Ati – Didik Budi

Post Your Thoughts