Chord Gitar Yen Wis – OmWawes

Berikut ini merupakan Chord Gitar Yen Wis – OmWawes. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Yen Wis – OmWawes, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Yen Wis – OmWawes.

Capo di fret 4

(Intro)    

                 
yen wis.. titi wancine
                
aku bakal ninggalke kowe..
                         
wis tak pikir seko relung atiku..
            
sing paling jeru..

               
kudu.. nentokke keputusan
                
paling abot ning uripku..
                       
pilih lanjut opo cukup semene..
      
aku karo kowe..

                   
 susah seneng tak lakoni..
               
kowe ngleremke ati
                  
saben wengi kegowo ngimpi..

                
 ra nyadar koyo ngene..
                
kangenku karo kowe
                
mung ngene akhire..

(Chorus)
                 
tak culno.. isi atiku kanggo kowe
                               
sing ra..iso.. tergantekke ro wong liyo..
                   
percoyo.. suci tresnomu kanggoku
                     
bakal.. tak simpen ning ati..
                
tekan sak matiku..

(Int.)    

              
opo.. wong tuwomu ra mikir
            
sing.. tak rasakke..
                      
loroku wis cukup.. koyo ngene..
          
mung di sepelekke..

                   
 susah seneng tak lakoni..
               
kowe ngleremke ati
                  
saben wengi kegowo ngimpi..

                
 ra nyadar koyo ngene..
                
kangenku karo kowe
                
mung ngene akhire..

(Chorus)
                 
tak culno.. isi atiku kanggo kowe
                               
sing ra..iso.. tergantekke ro wong liyo..
                   
percoyo.. suci tresnomu kanggoku
                     
bakal.. tak simpen ning ati..
              
tekan sakmatiku..
               
tekan sakmatiku..

(Outro)  - - 



OMWawes - Yen Wis[

(Intro)    

                 
yen wis.. titi wancine
                
aku bakal ninggalke kowe..
                        
wis tak pikir seko relung atiku..
            
sing paling jeru..

               
kudu.. nentokke keputusan
                
paling abot ning uripku..
                      
pilih lanjut opo cukup semene..
      
aku karo kowe..

                   
 susah seneng tak lakoni..
               
kowe ngleremke ati
                  
saben wengi kegowo ngimpi..

                
 ra nyadar koyo ngene..
                
kangenku karo kowe
                
mung ngene akhire..

(Chorus)
                 
tak culno.. isi atiku kanggo kowe
                               
sing ra..iso.. tergantekke ro wong liyo..
                   
percoyo.. suci tresnamu kanggoku
                     
bakal.. tak simpen ning ati..
                
tekan sak matiku..

(Int.)    

              
opo.. wong tuwomu ra mikir
            
sing.. tak rasakke..
                     
loroku wis cukup.. koyo ngene..
          
mung di sepelekke..

                   
 susah seneng tak lakoni..
               
kowe ngleremke ati
                  
saben wengi kegowo ngimpi..

                
 ra nyadar koyo ngene..
                
kangenku karo kowe
                
mung ngene akhire..

(Chorus)
                 
tak culno.. isi atiku kanggo kowe
                               
sing ra..iso.. tergantekke ro wong liyo..
                   
percoyo.. suci tresnamu kanggoku
                     
bakal.. tak simpen ning ati..
               
tekan sak matiku..
                
tekan sak matiku..

(Outro)  - - 

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Yen Wis – OmWawes yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Yen Wis – OmWawes, Lirik Lagu Yen Wis – OmWawes, Kunci Gitar Yen Wis – OmWawes

Post Your Thoughts