Chord Gitar Yo Wes – Fira Azahra

Berikut ini merupakan Chord Gitar Yo Wes – Fira Azahra. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Yo Wes – Fira Azahra, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Yo Wes – Fira Azahra.

(Intro)    
           
              ..

                    
opo pancen kui alasanmu..
                      
pengen ngadoh.. soko atiku..
           
tak tiwas tiwasne
                   
malah kowe ro wong liyo..
-        
 abot tresno nanging..
       
kowe mblenjani janji..

                     
aku ora ngerti kudu piye..
                           
pengen nangis.. nanging ora iso..
        
ati arep sambat
                
nanging urip kudu kuat..
        
Gusti kulo nyuwun..
       
paringono sabar ati..

(Chorus)
                         
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
                   
mugi Gusti paring kulo..
      
ati kuat ora sambat..

          
yo wes yo ben..
                 
wes pancen takdire..
          
tetep tak lakoni
             
senajan loro ati..

(Int.)    
          
          
         ..

                    
opo pancen kui alasanmu..
                      
pengen ngadoh.. soko atiku..
           
tak tiwas tiwasne
                   
malah kowe ro wong liyo..
         
abot tresno nanging..
       
kowe mblenjani janji..

                     
aku ora ngerti kudu piye..
                           
pengen nangis.. nanging ora iso..
        
ati arep sambat
                
nanging urip kudu kuat..
        
Gusti kulo nyuwun..
       
paringono sabar ati..

(Chorus)
                         
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
                   
mugi Gusti paring kulo..
      
ati kuat ora sambat..

          
yo wes yo ben..
                 
wes pancen takdire..
          
tetep tak lakoni
             
senajan loro ati..

                         
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
                   
mugi Gusti paring kulo..
      
ati kuat ora sambat..

          
yo wes yo ben..
                 
wes pancen takdire..
          
tetep tak lakoni
               
senajan loro ati..
          
tetep tak lakoni
             
senajan loro ati..



Fira Azahra - Yo Wes[

(Intro)    
           
              ..

                  
opo pancen kui alasanmu..
                     
pengen ngadoh.. soko atiku..
           
tak tiwas tiwasne
                  
malah kowe ro wong liyo..
-       
 abot tresno nanging..
       
kowe mblenjani janji..

                   
aku ora ngerti kudu piye..
                          
pengen nangis.. nanging ora iso..
        
ati arep sambat
               
nanging urip kudu kuat..
        
Gusti kulo nyuwun..
       
paringono sabar ati..

(Chorus)
                        
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
                   
mugi Gusti paring kulo..
      
ati kuat ora sambat..

          
yo wes yo ben..
                
wes pancen takdire..
          
tetep tak lakoni
            
senajan loro ati..

(Int.)    
          
          
         ..

                  
opo pancen kui alasanmu..
                     
pengen ngadoh.. soko atiku..
           
tak tiwas tiwasne
                  
malah kowe ro wong liyo..
         
abot tresno nanging..
       
kowe mblenjani janji..

                   
aku ora ngerti kudu piye..
                          
pengen nangis.. nanging ora iso..
        
ati arep sambat
               
nanging urip kudu kuat..
        
Gusti kulo nyuwun..
       
paringono sabar ati..

(Chorus)
                        
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
                   
mugi Gusti paring kulo..
      
ati kuat ora sambat..

          
yo wes yo ben..
                
wes pancen takdire..
          
tetep tak lakoni
            
senajan loro ati..

                        
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
                   
mugi Gusti paring kulo..
      
ati kuat ora sambat..

          
yo wes yo ben..
                
wes pancen takdire..
          
tetep tak lakoni
              
senajan loro ati..
          
tetep tak lakoni
            
senajan loro ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Yo Wes – Fira Azahra yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Yo Wes – Fira Azahra, Lirik Lagu Yo Wes – Fira Azahra, Kunci Gitar Yo Wes – Fira Azahra

Post Your Thoughts